Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tdtmap

Kto zrezygnowal z posiadania rodziny z powodu braku pracy?

Polecane posty

Gość Tdtmap

Ja-28 kobieta umowy zlecenia i aktualnie nic

Gość zxcvzbczx
Młoda jeszcze jesteś, masz czas :classic_cool: Jednak radzę wyemigrować bo w Polsce nic dobrego Cię nie czeka, sam tak uczynię tylko dokończę kilka spraw :)

Gość Tdtmap
Mysle nad tym

Ja mam pracę dobrze zarabiam moja dziewczyna tez i też dobrze zarabia nie mieszkamy w Polsce i dzieci mieć nie chcemy ani ślubu bo po co nam to.

Gość brawo rząd!
Tony starej ryby trafiły na polski rynek Cała sprawa wyszła na jaw podczas kontroli. Na rynek mogły trafić 142 tony i 691 kilogramów przeterminowanych ryb. Data spożycia niektórych partii minęła w 2012, 2011, a nawet w 2010 roku!

Gość Tdtmap
Jestem do niczego,nie zasluguje na dzieci

Gość olcia smutek
kochana ja przez brak pracy i to ze nie mielismy gdzie mieszkac , musielismy sie rozstac, dzis on u siebie ja dalaeko tez zagranica serce boli , ale za duzo bylo jazd, pretenscjii itp ja mam dzis 35 l i sma na wynajetym nic sie nie zmieni juz

Gość marrakujjaaaa
ja tez 28 dorabiam jakimis zleceniami i wiem juz ze nigdy nie zaloze rodziny ale mi to dobrze, bo nigdy nie cchialam rodzic dzieci

Gość policjanttt....
straszne co się dzieje w tym państwie

JAAA!! mam kilka lat mniej od ciebie ale juz teraz wiem ze jak w przyszlosci nie spotkam bogatego obrotnego faceta to nici z takich spraw jak rodzina i dzieci. ledwo na siebie zarobie. z drugiej strony nie mam jakiegos wielkiego instynktu stadnego ale wiadomo, kiedys sie to zmienic moze. niestety wobec okropnej sytuacji w kraju nie ma co myslec o takich sprawach. bida z nedza i rozczarowanie.

Gość Student_Student1
Tdtmap Kobieto!! Nie obwiniaj się tak ani nie oskarżaj. Co to za głupoty, ze nie zasługujesz na dzieci. Bezrobocie 14%,a ile ludzi choć ma prace to za grosze, na umowach śmieciowych;/

Gość ja tez ale z powodu
nie tylko mozliwosci ale i predyspozycji do pracy.. choc od strony emocjonalnej tez nie chce miec