Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

emma1990

Dziwny facet, proszę o opinię.

Polecane posty

Witajcie. Prawie trzy miesiące temu poznałam interesującego faceta. Zaczeliśmy się spotykać, śmialiśmy się z tego samego, dobrze mi się spędza z nim czas. Jest szczery, mówi to co myślę. Spotkaliśmy się już z 10 razy, a on w ogóle mnie nie przytulił, już nie mówiąc o pocałunku. Powiedział mi, że według niego związek opiera się na zaufaniu i tym aby ludzie wzajemnie się wspierali. Stwierdził, że nigdy nie mial dziewczyny, co w wieku 22 lat jest dziwne. Na koniec, powiedział mi ze bylyby bardzo szczesliwy, gdybysmy jeszcze sie spotykali. Na fb skomentowal zdjecie na jakiejs spolecznosci, ze dziewczyna na zdjeiu to fajna d**pa i kto to jest, bo sie zakochal. Co myslicie o tej sytuacji?

Gość dzorzdżina
facet który ma małego kutasa , gra wirażke ale jak przychodzi co do czego to udaje dżentelmena

Gość nbnbnh
a ty ile masz lat,i juz pewnie nie dziewica?

Codziennie dzwoni, wiecznie mamy o czym rozmawiać, nie ma ciszy. Powiedział mi, że ostatnio chciał coś zrobić, ale nie jest na tyle odwazny. Pierwszy raz spotykam takiego faceta.

Niestety to mało dojrzały człowiek. Wiek 22 lata to tak jakby miał 18 czyli jeszcze dzieciak, sądząc po tej sytuacji na fb. Poważny facet nie określa tak kobiety. Nie traktuje Cię poważnie, gdyby była między Wami chemia to ciągło by Was do siebie. A przyciąganie nowe być niesamowite- wiem coś o tym:classic_cool:

Gość yyyyytttt
dziewczyno odpusc sobie, to jakis cham i prostak, ja bym nie mogla byc z takim zerem co mowi na dziewczyny: dupa i to jeszcze publicznie. daj sobie spokoj, to jakies zero :)

Gość EleGannt
układ jest koleżeński , kumplowski myślę, że gostek jeszcze nie wie na ile może sobie pozwolić, zrób eksperyment i wskocz w sukienkę przed kolano, cieliste rajstopy, szpilki itd. i gdy będziecie w kinie albo gdziekolwiek to weź go za rękę i połóż jego rękę na swoim kolanie, gostek powinien sobie poradzić

FB to swiat wirtualny i głupi. Dlatego tych komentarzy nie biorę na poważnie. A on chce się spotykać, mówi ze jak najczęsciej. Naprawdę nie wiem czy ciągnąć to czy olać..

Gość yyyyytttt
emma jaka ty jestes glupia, ona nie bierze na powaznie jak cham pisze "dupa" na jakąś dziewczyne. no super, weź go poderwij, za 5 lat zalozysz temat na forum w stylu, moj chlopak wyzywa mnie od dziwek, a w wolnym czasie siedzi na fejsiku i pisze kazdej ladnej dziewczynie: fajna dupa :O co za idiotka. od razu widac, ze cham a ta jeszcze chce go poderwac, jaka glupia :D

ej, moze nie jest ostatnim chamem, tak jak piszecie :P niby dlaczego boi sie zrobic jakis krok w moja strone?

Gość Gieniek w gomakach
Na 100 % że ma małego knota !

Gość po prostu z mostu
traktuje cie jak kolezankę i tak chce kontynuować, może jesteś fajnym facetem ale niezbyt (dla niego) przyciągającą kobietą, znam takiego gostka od 2 lat, też do mnie wydzwania stale ale otwarcie mówi że jestem gruba (1,69 i 58 kg mam ) i nie za ładna, gustuje w całkiem innym typie, chudych wręcz i drobnej kości z długimi kończynami dolnymi, a jednoczesnie mówi że jestem dla niego ważna w życiu, przysyła różne prezenciki i karteczki itp, ostanio troche sie urwało

Gość po prostu z mostu
daj se spokój, o ile nie szukasz wyłącznie przyjażni

on twierdzi, ze najpierw nalezy sie dobrze poznac, a dopiero potem zaczac zwiazek. jak zaczelismy sie spotykac, to powiedzial wprost, ze wpadlam mu w oko.

Gość po prostu z mostu
kiedyś mówiłam że jestem chora i mam niemyte włosy od długiego czasu i wysypało mnie na twarzy, więc niech do mnie nie przyjeżdża a on na to że mój wygląd go wcale nie interesuje, zrozumiał że chcę się dla niego wyglądać, a mnie chodziło o to że nawet bym się koleżance tak nie pokazała, o zwykły wstyd z powodu chwilowego oszpecenia

Gość po prostu z mostu
a to co innego, jesli o tym wogóle kiedyś wspomniał.więc pewnie jest na etapie poznawania i wybierania którejś z opcji równolegle

'po prostu z mostu' ale to dziwna sytuacja jak dla mnie. nigdy nie spotkalam takiego faceta, czas spedza sie nam bardzo dobrze, swietnie rozmawia. On mnie sie po prostu boi :D