Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Student_Student

Bezrobocie 14%!!!

Polecane posty

Gość Jatamam
Tyle to jest zarejestrowanych w up, a ile nie jest? Pewnie bezrobocie wynosi z 20 %. Czas wziasc taczki i wyjsc na ulice ludzie!!

Gość yyyyytttt
typowe pie.rdolenie takiego debila, ze za PISU nie byloby lepiej, a skąd wiesz debilu jak by bylo? :D

Uważam inaczej, ale to kwestia dyskusji. Nikogo do swoich poglądów nie przekonuję, szanuję czyjeś zdanie, ale płakać mi się chce nad tym co jest teraz i coraz częściej zastanawiam się nad wyjazdem z tego kraju. Na pis i tak będę głosować, bo uważam że to uczciwi ludzie i nie garną pod siebie. A na pazerną mordę kopaczowej patrzeć już nie mogę. Chociaż przestaję już wierzyć w uczciwe wybory, po tym jak wyszło na jaw, że przy przeliczaniu głosów PKW korzystała z rosyjskich serwerów, więc prawie jestem pewna, iż niestety wynik mógł być sfałszowany

14% to jest oficjalna wersja a nie oficjalna czyli ta prawdziwa to jakieś 27% bezrobocia w Polsce tylko tego Ci nigdzie nie powiedzą w telewizji ani nie napiszą w gazecie :)

To nie było do Ciebie Studencie -,- Tylko do osoby o nicku Policjant

Gość Student_Student
yyyyytttt Widzę, ze Tobie udzielają się polityczne nastroje i sianie nienawiści. Kropka20 Oczywiście ja tez szanuje Twoje zdanie, nie mogę zdzierżyć tego co się dzieje za rządów Po. chciałem po prostu w tej dyskusji sięgnąć bardziej wstecz:) Dziękuję za wymianę poglądów:)

Gość Student_Student
Kropka20 A to przepraszam:)

Gość yyyyytttt
nic mi sie nie udziela po prostu smieszą mnie tacy jasnowidze co pieprza glupoty

Gość policjanttt....
to głosujcie na Pis w 2015

Jakie 14%? :D Przecież to jest zaniżone - od lat podawano, że realne bezrobocie przekroczyło 20%. Wg oficjalnych danych gusu bezrobocie wśród osób do 35 roku życia to prawei 50%. Syf w tym kraju się robi coraz większy.

Gość jem ryby z WIetnamu i Szkocji
a co to da skoro glosy będą przechodzić przez ruskie serwrey? :D

ZIELONA WYSPA...na kredyt.

Proszę bardzo ;D Ja się oczywiście zgadzam z Tobą, że 20 lat temu, władza także nie była taka, jaka powinna być, potem kwaśniewski, SLD to samo. Dlatego w momencie gdy Kaczyński objął władzę, rzeczywiście chciał coś zmienić, wziął się za tych wszystkich odpowiedzialnych za korupcję, szybko go chcieli zdjąć ze sceny politycznej. I ktokolwiek, cokolwiek o mnie sobie pomyśli- do mnie nie przemawia argument, że" to kaczor, ze wszystkimi się kłóci, kartofel" ,bo to żaden argument. Specjalnie był na takiego kreowany. A teraz przestępczość kwitnie w najlepsze i przeciez o to chodziło, prawda ? ;d

Gość damm it
ehh a ja właśnie rzuciłam pracę. Widzę, że w baaardzo zły moment był na to .... :P

Zobaczcie:Prawdziwe wyniki wyborów 2011 YOU TUBE.

Gość Student_Student
Kropka20 W aspekcie przestępczości zgadzam się. Ale nie było dobrych reform gospodarczych. Żaden rząd nie chce zająć się reforma finansów publicznych. A trzeba było by się zajdź ZUS-em, który marnotrawi publiczne pieniądze;/

Gość Student_Student
damm it A ile dostawałaś na rękę??

Tak samo ten fikcyjny Urząd Pracy, gdzie urzędnicy trzymają stołki, a pracy dla tych biednych ludzi, co tam przychodzą nie ma..

Gość grzegorz brzęczyszczykiewicz
o wy niewdzięczne Polaczki :D nie jesteście wdzięczni panu ryżemu oszustowi za zielono wyspem??? co z tego że ZUS już dziś nie ma pieniędzy a na razie 3 osoby pracujące utrzymują 1 emeryta (za 20-30 lat proporcje się odwrócą), co z tego że nie ma nawet prostej zastępowalności pokoleń, co z tego że młody czlowiek na umowie śmieciowej zastanowi się nad wyjazdem niż zakladaniem tu rodziny - ryże bydle wyjdzie na mównicę sejmową i będzie tokował za tym, zeby dwa pedały mogły się posuwać w dopala na podstawie dokumentu z urzędową pieczątką i nic ważniejszego od tego nie ma!

Dzięki za dyskusję również. Muszę teraz lecieć, ale może jeszcze tu zajrzę ;)

Gość Student_Student
Kropka Można by wyliczać tych patologii;/ na dziś starczy:) Dzięki za dyskusję:) pozdrawiam:)

Gość inka pyr
faktyczne bezrobocie to około 35-40 %

Kropka20 Urząd Pracy to jest osobny temat rzeka...Jedna z najgorszych instytucji w naszym kraju obciążająca budżet Państwa i utrzymująca tysiące urzędników a ludziom robią gówno z mózgu. Staże obstawione dla rodzin i znajomych, najlepsze oferty pracy również, a komuś kogo nie znają po studiach proponują pracę w ubojni przy zarzynaniu biednych zwierząt za 700zł/rękę a jak się nie zgodzisz to oburzeni na ciebie wywalają ze statusu bezrobotnego a po czterech miesiącach znowu musisz przyjść z podkulonym ogonem się tam zapisać. Moja koleżanka przechodziła z nimi już nie jeden raz takie głupie cyrki.

Gość kartenta
Na http://biznes-firma.pl/ piszą, że w 2013 bezrobocie przekroczy 15%. Kiedy wskaźniki po raz ostatni były tak fatalne? To jakaś masakra ;/

Gość szczepan
"typowe pie.rdolenie takiego debila, ze za PISU nie byloby lepiej, a skąd wiesz debilu jak by bylo?" Tej partii już podziękujemy, już rządziła 2 lata i starczy.