Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PoznałemPrawdę

Kobiety wolą tępych dresów z jednocyfrowym iq w luźnych ciuchach, niż....

Polecane posty

Gość PoznałemPrawdę

normalnych inteligentnych facetów. Zrobiłem mały eksperyment. Zawsze chodziłem normalnie ubrany w dopasowanych, czystych rzeczach. Wiem, że wszystko było dobrane ok, bo moja koleżanka studiuje projektowanie mody i sama mi podsuwała różne rzeczy. Zachowywałem się też normalnie, słuchałem klasycznego rocka i czytałem książki, nie używałem zwrotów elo ziom, yo, k*rwa, ch*j, ja pier*olę, zapodaj bita itd. Zauważyłem, że panny nie bardzo zwracają na mnie uwagę, a na moich kolegów, którzy słuchają rapu i hip-hopu, chodzą w ciuchach ze stopro itp, ch*j tam wie czym jeszcze i tych czapeczkach z daszkiem to laski leciały zawsze i ciągle z kimś byli. Najlepsze, że zawsze jest p*dolenie, że tylko tępe laski i blachary na takich lecą, a jakoś Ci kumple byli z inteligentnymi dziewczynami z dobrych szkół co to wygrywały nawet jakieś olimpiady i siedziały w książkach. Zrobiłem pewnego razu eksperyment i pożyczyłem te ciuchy od kumpla akurat na mój rozmiar, przesłuchałem trzech durnych kawałków hip-hopowych na krzyż i nauczyłem się tekstów, a także zacząłem się zachowywać, jak oni, czyli przeklinać i używać tych durnych tekstów, jak np elo ziom i to takim cwaniackim głosem. Byłem w szoku, bo z miejsca zachowanie kobiet w stosunku do mojej osoby zmieniło się diametralnie i zacząłem być zauważany. Zachowywałem się, jak Ci wszyscy pozerzy i cwaniaki i laski się na mnie patrzyły, a na imprezie z kumplami już nie siedziałem z boku tylko tańczyłem z różnymi dziewczynami i jedna sama mnie pocałowała, bo zaiskrzyło i zapytała czy się jeszcze spotkamy. Jestem do tej pory zażenowany i nie mówcie mi, że tylko tępe laski na to lecą, bo trzeba być ślepym by nie zauważyć, że nawet wykształcone, inteligentne i spokojne dziewczyny interesują się takimi prymitywami. Zaraz zacznie się wypisywanie, a ja to jestem inna itd. Ch*ja prawda. Do tego jeszcze mój kumpel udawał dresa i opowiadał laskom, jakich to aktów wandalizmu dokonywał, a potem pierwszy raz w życiu zaliczył trójkącik. Aż żal, że imponuje wam coś takiego. Kobiety nie patrzą nawet na wygląd i wzrost takiego kolesia, jeśli tylko spełnia podstawowe wymagania na takiego tępaka. I panowie, jeśli macie kompleksy na punkcie wzrostu, wyglądu czy długości fujarki i nie macie żadnej z tych rzeczy to się nie martwcie, bo to i tak nie ma znaczenia. Wystarczy tylko udawać takiego cwaniaka, słuchać tej muzyki dla upośledzonych i być trochę agresywnym, a zobaczycie, że prędzej czy później kogoś przelecicie. To czysty rachunek prawdopodobieństwa. Aż żal, że tym sukom imponują takie rzeczy.

Gość Huszuu
jedzą rybe! masz racje na takich to lecą 15latki :D a tak na serio to kobiety lubią głupszych od siebie

Gość kropkakopeczka
Matko! Ile Ty masz lat?! Ja mam 20, studiuje i... żadna z moich koleżanek nie leci na tych dresiarzy, wręcz się takimi gardzi, a te czapeczki... matko, to już jest przesada. I też jesteśmy atrakcyjnymi, inteligentnymi dziewczynami. Jeżeli jesteś gimnazjalistą.... to możliwe, ze takie rzeczy się tam dzieją. Ja jestem na studiach(bardzo dobrych) i widzę, jacy faceci mają powodzenie i na pewno nie są to dresiarze, zresztą chyba na moim kierunku żadnego nie ma...

Gość kropkakopeczka
Wszysy dresiarze i łysole, których widziałam byli z jedym typem dziewczyn - farbowane włosy, solary i mocny makijaż. Tandetnie ubrane do tego. Żadna z moich koleżanek, powtarzam, żadna by się z takim prymitywem nie związała. Elo ziom - na takie coś to można tylko śmiechem zareagować.

Gość mnbmnb
bzdura w życiu nie ciągnęło mnie do takich :o ale to pewnie efekt bycia dręczoną psychicznie w czasach szkolnych przez takich typków do dzisiaj jak przechodzę obok grupki ćwoków w dresikach to robi mi się niedobrze :o

Gość PoznałemPrawdę
Kropkakropeczka. Nie wierzę Ci, bo wiem, że wy kobiety same siebie najlepiej umiecie oszukiwać. Ja też studiuję, znam ludzi z wielu miast, wielu uczelni, wielu kierunków, kobiety też. I wiem co tam się dzieje. Mieszkałem w kilku miastach i wszędzie ta sama bajka. Tępe dresy zawsze kogoś mają, a normalni są samotni. Ewentualnie te mierzące już wysoko, jak może Ty to lecą na studenta tylko dlatego, że ma potencjał na kasę, albo jest przystojny i nic więcej. Nie wmówisz mi nic, bo wiem jak jest.

Gość Kitka83
Mi się zawsze śmiać chciało z tych ich obwisłych spodni - żartowałysmy sobie że pieluchę tam mają albo narobili w pory.

co to za debilna teoria i prowokacja:O dres to anty-mężczyzna.

Gość kropkakopeczka
Wiesz co... ja nie twierzę, że oni nie mają dziewczyn, bo mają, racja, tylko co to są za dziewczyny... naprawdę tandetnie ubrane, solary... Jak takie Ci się podobają to rzeczywiście musisz zmienić styl...

Gość PoznałemPrawdę
Nie wiem, jak ciuchy, ale na pewno wysokie iq to coś co odstrasza kobiety. Badania naukowe dowiodły, że kobiety wolą facetów z niskim iq, bo taki samiec, jest zbyt tępy, by wyobrazić sobie np konsekwencje agresji, robienia lewych interesów, łamania prawa i często swoją agresją do czegoś dochodzi. Im wyższe iq tym kobieta szybciej sp*edoli. Jestem na 100% pewny, że ŻADNEJ kobiecie nie imponuje inteligencja. Teraz klasyczny scenariusz. Siedzicie tu i zarzekacie się, że na to nie lecicie, żeby nie wyjść na płytkie, a w rzeczywistości jesteście wszystkie takie same, tak was natura stworzyła.

Gość tojajdj
poznałeś prawdę? - ile masz lat?

Gość te ich texty i czapeczki
przy nich nie czuje sie kims gorszym, oni nie oceniaja kazdej faldki tluszczu i nie analizuja dlugosci nog

Gość kropkakopeczka
Co Ty pierniczysz?! No po prostu nie wierzę. Kobiety uwielbiają inteligentnych, pewnych siebie, oczytanych facetów, takich, którzy mają swoje zdanie, jakąś pasję. A taki dres... takim to może się zainteresować tylko solara po gimnazjum czy liceum. Problem może pojawiać się, gdy to kobieta jest mądrzejsza od faceta, owszem, mówi się, że to odstrasza.

Gość delightful
Hahahaha dobre :D Nie no to musi być jakaś prowokacja :P Badania naukowe mówisz? Poproszę o źródło :D

Gość PoznałemPrawdę
tak naprawdę jestem prawiczym dresem, robię reklamę moim ziomom, elo