Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaancinine

CHEAT DAY? SIN DAY?

Polecane posty

Gość aaaancinine

Witajcie! Od jakichś 4 miesięcy staram się podchodzić rozsądnie i przede wszystkim zdrowo do tego, co spożywam i do aktywności fizycznej. Staram się jeść regularnie, nie podjadać, nie tykać słodkości i wszelkich junk foodów, generalnie jeść w miarę zdrowo, odgradzać się wielkim murem od tego typu rzeczy. Początki były trudne, ale sukces został osiągnięty, bo naprawdę wszelkie słodycze i fast foody omijam szerokim łukiem. Poza tym ćwiczę. Dużo kardio i troszkę interwałów. Zaczęłam obserwować bardzo fajne zmiany w moim samopoczuciu i wyglądzie, po prostu po raz pierwszy od dawna poczułam, że wreszcie naprawdę świadomie się odżywiam i oddaję z przyjemnością codziennej aktywności fizycznej. Rzadko kiedy zdarzało mi się ulec lenistwu/pokusie czy czemukolwiek w tym stylu. Do wczoraj. Wczoraj po raz pierwszy od dawna złamałam się totalnie. Jako że wczoraj był ogólnopolski dzień pączka i w dodatku u mnie niemała impreza, niestety, ale pogrzeszyłam wczoraj troszkę. 2 pączki, pizza, trochę chipsów, Martini Bianco i brak ćwiczeń. Taki był wczorajszy bilans. Czułam się źle. Nie fizycznie, a właśnie psychicznie. Że pozwoliłam na takie szaleństwo, złamałam własne w miarę pozytywne nawyki. Mam wobec tego pytanie, które od wczoraj bardzo mnie nurtuje. Czy taki JEDEN dzień jest w stanie jakoś negatywnie odbić się na sylwetce, ogólnym samopoczuciu, wpłynąć na efektywność treningu, lub jej brak? Co o tym myślicie? Bardzo gorąco proszę o odpowiedzi i z góry serdecznie dziękuję! Pozdrawiam!!!

Gość aaaancinine
uuuuuuuuuuuppp

Gość aaaancinine
up up

Gość aaaancinine
nikt nie odpowie? :(

Gość andzia...
Hej :-) Jeżeli jesz dietetycznie, to potraktuj ten dzień jak ucztę...w wielu dietach taki dzień jest ważny bo reguluje nam metabolizm :-) Życzę powodzenia w dietkowaniu...Pozdrawiam :-*