Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nanananaaaa

Jakimś cudem wpadka ?

Polecane posty

Gość Nanananaaaa

Mam nadzieję, że mi się wydaje.. I że to wszystko jest sprawką przeziębienia.. Trochę źle się czuję, jest mi nie dobrze, tak gorzko w ustach, trochę boli mnie gardło, a raczej bardziej drapie.. Dzisiaj spałam po południu czego nigdy nie robię.. Od wczoraj jakoś częściej chodzę siku.. Na piersiach mam widoczniejsze żyły, ale nie tylko na nich bo na rękach i nogach także. Piersi mnie bolą od jakiś 3 dni, ale okres mam mieć za 9 dni więc to raczej przez to.. Trochę się boje, zwłaszcza, że takich żył wcześniej nie miałam, a czytałam że w ciąży się to zdarza. Co o tym myślicie ? Dodam, że stosuję tabletki cilest, z tym że zawsze dodatkowo używaliśmy gumek, a teraz z nich zrezygnowaliśmy, kochamy się dość często i zawsze kończy we mnie.. Więc nie wiem..

Gość Nanananaaaa
Gdybym np była dopiero w 4 tyg, to raczej tak szybko objawów nie ma ?

ale to nie są objawy ciąży po co się nakręcasz ? stosujesz tabletki ( chyba poprawnie ) i gumki ( nie wiem po co )

Gość Nanananaaaa
do tego trochę kicham, i mam katar więc to na pewno przeziębienie

Gość Nanananaaaa
juz gumek nie stosujemy.. chodzi o to, ze jednak przy tabletkiach wpadki tez sie zdazaja

Gość dhhdhd
na pewno na 9 dni przed miesiączką masz objawy ciąży które występują w 9 tygodniu jej trwania- gratulacje !

Gość fankaroka2666
Raczej za wcześnie, choć różnie może być, poczekaj na okres, jak nie dostaniesz to zrób test, bo objawy do ciążowych są podobne, ale jak się zabezpieczasz to raczej przeziębienie

Gość Nanananaaaa
mam taka nadzieje, nie chcialabym byc w ciazy

Gość Franka8889
Nie mówie, że jestes w ciazy ale przy okazji ostrzegam, że przy cilesie było pełno wpadek...

Gość do franka
franka masz jakieś statystyki odnośnie cilestu czy może koleżanka kolezanki wpadła??

Gość qqqqwwwee
Zachciało się pieprzyć 😠 masz problem wspolczuje mężowi przyszłemu.

Gość Nanananaaaa
jesteśmy młodzi, no ale rade byśmy sobie dali itd.. ale nie jestem kompletnie na to gotowa.. tabletki stosowałam zgodnie z zaleceniem itd.. sama nie wiem.. biorę je już 4 lata, z tym że wcześniej były jeszcze gumki do tego.. a teraz jakoś tak wyszło..

oh kolejna malolatka która po żyłach na nogach rozpoznała u siebie ciazę a moze to jednka zylaki,co??? ratunku!!!!skąd wy się bierzecie taki głupuitkie???????????????????????

Gość Franka8889
wpisz w google cielst wpadka . A poza tym to tanie tabletki, z nizeszj półki

Gość Nanananaaaa
to ze sa tanie to akurat fakt, sama sie cena zdziwilam jak pierwszy raz je kupowalam, bo wczesniej stosowalam takie co kosztowaly 30, albo 40 zl... a na nogach zylakow nie mam

Gość anka35555555
ja wpadlam stosujac tabletki, z tym ze to akurat byla diana

Gość Nanananaaaa
to za bardzo mnie nie pocieszylas..;/ moze ktos jeszcze sie wypowie ?

Gość Nanananaaaa
?

Biorąc tabletki jeszcze używacie gumki:o po co?????? nie nakręcaj się, ciąża jest niemożliwa! nawet jak omijałam tabletkę w ciążę nie zaszłam.

Gość cilestowa
Brałam cilest 10 lat i nie wpadłam. Odstawiłam bo planowałam dziecko. Po okresie karmienia zamierzam do nich wrócić.

Gość Nanananaaaa
a kto mowi, ze akurat w tym miesiacu musialam zajas.. moze w tamtym, a okres byl bo tabletki go wywolaly

Gość po pierwsze przy tabletkach an
ty nie ma @ jest tylko krwawienie z odstawienia, a to coś zupełnie innego niż @ po drugie nawet jeśli miałabyś mieć @ za 9 dni, to litości, ale nawet zarodek nie zdążył się zagnieździć, a Ty już doszukujesz się objawów?:O padłam ze śmiechu:D urodziłam troje dzieci i nawet te widoczne żyły o których wspominasz u mnie pojawiły się dopiero w 2 trymestrze, a nie jeszcze zanim można w ogóle potwierdzić ciążę, a żeby ją potwierdzić zarodek musi się zagnieździć