Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niedoświadczony i młody... :(

Co facet ma ubrać na pierwszy raz?

Polecane posty

Za niedługo z moją dziewczyną mamy przeżyć nasz pierwszy raz... Mam 20 lat i wiem, że każda kobieta ubiera się jakoś specjalnie (bielizna itp) na ten wyjątkowy wieczór, a co ma ubrać mężczyzna? Pomocy!!!

Szczerze powiedziawszy czekam na poważne wpisy, a nie wyżywanie się osób sfrustrowanych swoim życiem. Poważnie też chcę jej umilić patrzenie na mnie. Nie chcę, żeby to był zachwyt jedno strony.

Chodzi mi o ubranie... -.-"

Gość heh_heh
Niedoświadczony i młody... :( Obyś nadrabiał wyglądem, bo z inteligencją ciężko;/

Gość ;amp;#039;,Zullus:?
na pierwszy raz facet ma ubrać kondom:)

Ubierz taką, która będzie podkreślała Twoje atrybuty-jeśli jesteś szczupły to dopasowane bokserki lub dobrze skrone slipki. Jeśli masz trochę brzucha- lepiej coś luźniejszego. Klasyczna biała jest O'K.

Sfrustrowany to jest gówniarz, który zadaje debilne pytania i w dodatku nie zna ortografii języka polskiego. Czaj to. Ty masz problem z ubraniem, a za seks się bierzesz?:-D:-D

Pendzior- Dziękuję, wreszcie jakaś normalna odpowiedź. Co do reszty wpisów: wypraszam sobie i szczerze uważam, że ubliżanie innym jest leczeniem własnych kompleksów... Jest to czysto żałosne...

Chyba z tego co jest mi wiadome to w moich wpisach nie ma błędów ortograficznych. :) Bardzo dziękuję za S E N S O W N E odpowiedzi.

Nie rozumiem ogólnie panującej tu wrogiej atmosfery co do mojej osoby... Ktoś mi powie co źle zrobiłem?

A co do błędów to mam dysleksje i nie jest to moją winą, że czasami się ujawnia...

Utwierdzam się w przekonaniu, że do 20 lat jeszcze trochę Ci brakuje. jedno strony// jednostronny! błąd ortograficzny oraz fonetyczny Sensownie:-)

Gość umyj się dokładnie
i załóż gumkę

Mamy piątek, pracuje zmęczony jestem i nie zwróciłem uwagi na ten jeden błąd.

Cały tydzień ciężko pracuje i nie zauważyłem.

Gość doświadczony, obeznany
Należy przywdziać stosowny strój. Sugeruję bryczesy, pod spód jakieś gustowne pantalony (mamy zimę, więc chyba nie chcemy się przeziębić) lub wręcz ciepłe desusy. Na stopy skarpetki oczywiście białe, prawdziwy gentelman chodzi tylko w takich. I tu kluczowa uwaga! W czasie seksu pod żadnym pozorem ich nie zdejmować!!! Szkoda, że mamy zimę, bo na skarpetki zasugerowałbym ładne sandały. No choćby wiosna była, to szałowe mokasyny z frędzlami pasowałyby jak ulał, choć do nich konieczny byłby dres z kreszu. No ale mamy zimę, do tego dużo śniegu, więc ja tam bez kozery przywdziałbym gumofilce. Na górę tylko i wyłącznie surdut lub frak. Na głowę kaszkiet. Dziewczyny szaleją też za bujnym wąsem i ładnymi pejsami. Ale to już kwestia inna niż ubiór.

doświadczony, obeznany - Twoje rady doprowadziły mnie i moją starszą siostrę do ataku śmiechu, a w jego wyniku do płaczu...

Gość Młody, piękny i szalony
Co do stroju, to nie mam pojęcia... Nie rozumiem jednak wszystkich tekstów apropo niedojżałości... Macie swoje życie to je sami krytykujcie... Niebędąc idealnym nieoceniajmy innych... Przepraszam za błędy ortograficzne, fonetyczne, interpuncyjne i jakie tam jeszcze znajdziecie... Wali mnie to

Gość kontrabas
No to przepraszasz, czy cie to wali?

Gość aUTOR TEGO postu........
..przywdzianiem jedynie sensownym będzie jedynie stara toRba po cEmencie firmy Guurarzdrze....... ze zmyślnie wcześniej wyciętym otworem kopulacyjnym....

No, jest całkiem duży wybór. Są garniturki czarne, mleczne, zielone, różowe i pewnie i w innych kolorach. Są gładkie i dekatyzowane. Na pierwszy raz nie polecam bardziej fikuśnych w stylu arlekin czy goofy bo w stresie nie dasz rady ich ubrać.

„Macie swoje życie to je sami krytykujcie." Nie da się kopnąć we własny tyłek.