Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsjkhfdsgsadhlaskfsafa

PIT a ulga na Internet.

Polecane posty

Gość dsjkhfdsgsadhlaskfsafa

Witam! Czy jeśli teraz będę składać zeznanie podatkowe za rok 2012, to czy mogę odliczyć Internet? We wcześniejszych latach odliczałem Internet.

Gość Huszuu
w tym roku już nie można

Gość peło zabrało ulge
ale sami sobie to nic nie zabiorą :classic_cool:

Zadzwoń do US i sie dowiedz. Ja dokładnie nie wiem, ale pracuję w firmie z usługami telekomunikacyjnymi i ludzie masowo cedują usługi na kogoś innego i podobno jest ostatni rok że można się rozliczyć.

Zadzwoń do US i sie dowiedz. Ja dokładnie nie wiem, ale pracuję w firmie z usługami telekomunikacyjnymi i ludzie masowo cedują usługi na kogoś innego i podobno jest ostatni rok że można się rozliczyć.

Gość Huszuu
ludzie wystarczy wpisać w google ten rok jednak jeszcze można

Gość rerekum kum
w tym roku jeszcze mozna odliczyc internet dopiero w rozliczeniu za 2013 juz z tej ulgi nie bedzie mozna korzystac. ja troszke w tym siedze bo rozliczam pare osob i czytałam ze w tym roku jeszcze wszystko na syarych zasadach a w przyszlym nie bedziemy odliczac juz inernetu i wejda nowe zasady rozliczania ulgi na dziecko. poza tym jesli idziesz do urzedu po deklaracje to mozesz sobie za darmo wziac broszury informacyjne do PIT/O i tam wszystko wyczytasz albo odszukaj sobie na necie tylko zeby było ze za rok 2012