Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magnolia mnn

nie mam siły życ

Polecane posty

Gość magnolia mnn

czy jest ktos kto odczuwa podobnie? Jak radzicie sobie z wyczerpaniem psychicznym. Ja nie mam e zyciu juz żadnego oparcia i żadnej radosci. Wali mi się związek mam frustrująca i mało płatna pracę, nie stac mnie na mieszkanie i nie mam juz siły by z tym walczyc i cos zmienic. Kazdy dzien jest dla mnie męką.

Gość wfrtg
biore psychtropy i jest bosko - takie uczucia jak Twoje wynikają wyłącznie ze złej pracy neuroprzekaźników w mózgu - ja miałam podobnie, teraz jest już to uregulowane

Gość bez obłudy i kwasu
Wezwanie do utrudzonych 28 Przyjdźcie do Mnie wszyscy, którzy utrudzeni i obciążeni jesteście, a Ja was pokrzepię. 29 Weźcie moje jarzmo na siebie i uczcie się ode Mnie, bo jestem cichy i pokorny sercem, a znajdziecie ukojenie dla dusz waszych. 30 Albowiem jarzmo moje jest słodkie, a moje brzemię lekkie.

Gość tralalalaa...
laska ty próbuj pracę zmienić, poszukaj telefonu zaufania, pogadaj. Nie badz z tym sama, bo w deprechę wpadniesz

Gość to ja wam lepiej powiem
Też to przechodziłam, zdarza sie, ze jeszcze przechodze. brak checi do zycia, pragnienie znikniecia. ale zycie sie zmienia z czasem. pojawiaja sie nowi ludzie, nowe wydarzenia. nigdy nie wiesz co ci przyniesie los znienacka. kilka miesiecy bardzo cierpialam, bylam nieszczesliwa, nie mialam w sobie zycia, czulam sie jak nikt, jak zero. nagromadzily mi sie sprawy, problemy finansowe itp. dobrze miec kogos, chociaz jakas kolezanke, z ktora mozna porozmawiac. pomoc moga ci ludzie, i ty sama, szczesciu czasem trzeba pomoc, trzeba isc do przodu, myslec, szukac rozwiazania,.

Gość Psyhopatic
Cel wyznaczyc sobie i zmierzac ku niemu niekoniecznie depczac innych.

Gość całkiem nieduża kobieta
pożeram czekoladę; staram się szukać rzeczy dobrych w związku ( możliwe przecież że i moj partner ma problemy, bo kto ich nie ma?); stosuję umiarkowany wysiłek fizyczny - silownia dla silowni

Gość Psyhopatic
Otaczac sie ludzmi ktorzy beda Cie wspierac(przeciez tego Ci brakuje) Nie tracic nadzieji, walczyc do konca...

Gość Psyhopatic
Zycie to jest stary frajer Autorko, ktorego nalezy "wydymac" Oszukac zly los, dobre chwile utrzymac przy zyciu. Wszystko dzieje sie po cos i jestes w tym miejscu gdzie powinnas, dzieki temu staniesz sie silniejsza forma(pod warunkiem, ze nie poddasz sie) Pomysl w ten sposob.

Gość Psyhopatic
nadziei*

Gość czerwona0101
moze podasz swoje gg ????ja przechodzilam to samo moze warto z kims pogadac / popisac