Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nietakbardzoojakone

jak widzę te

Polecane posty

Gość nietakbardzoojakone

wszystkie filmiki o makijażu na yt to jestem w szoku naprawdę kobiety tyle tego wszystkiego na siebie nakładają? ja stosuję 1/20 tego co te "youtubowe wizażystki" - czy jakby tam je nazwać Wy też robicie codziennie taką tapetę, macie po 20 pędzli do cieni, pudru itd???

Gość Huszuu
te pędzle to są przydatne ale fakt tapeta ja się na co dzień nie maluję bo mam dopiero 21lat i nie potrzebuje ale baby zupełnie przesadzają z tym

Gość nietakbardzoojakone
P.S. wierzę w Roswell!

Gość mk09dd
podklad puder, cienie korektor blusczyk kredka to chyba normalak??kaza zadbana kobieta to ma w zym haloooo??

Gość ula której ukradli nick
w życiu ,mam jeden podkład , 2 pomadki czerwoną i nawilżającą z nivea z połyskiem , tusz , róż i puder w kamieniu ,no i jeszcze cienie raz na czas , jednak głownym moim kosmetykiem jest pomadka nr 2 oraz róż do policzków , tych innych używam od wielkiego dzwonu :P

Nie. zbior tego wszystkiego... nie jest to wcale konieczne. To głównie lans i chęć posiadania i chwalenia się w necie pędzlami od Kozłowskiego albo innych. Wiekszosc tych dziewczyn nie ma tylu rzeczy zanim nie zacznie sie nimi chwalic taka jest prawda. I wiekszosc mieszka za granica a w UK to wszystko groszowe sprawy ! W Polsce nie mogly sobie pozwolic na takie drogie rzeczy a tutaj to pikuś wiec sie kupuje. I osobiscie uwazam ze im mniej chemii na buzi tym lepiej dla cery, nikt kto deklaruje ze dba o cere nie naklada na siebie tony tapety:) Powiem wiecej, nie wszystkie z posiadaczek 30 pędzli na YT. umie się nimi posługiwac ;) Mozna sie umalowac i wyglądac jak czlowiek nie uzwyajac tych wszystkich dupereli, ale jesli ktos lubi się bawic make upem to niech to robi, w koncu to ni emoje pieniądze zeby mi sie to nie podobalo :) To tak samo jak z malarzen, jeden namaluje piękny obraz palcami a ktoś inny potrzebuje 130 pędzli. Taka różnica.

Gość ula której ukradli nick
dokładnie śmierć ,jak cera jest zdrowa zadbana , oko po hennie ,brwi regularne , to tylko lekka pomadka i szczyptaróżu , ewentualnie tusz ( ja nie lubie)

Gość nietakbardzoojakone
no właśnie chodzi mi o ilość 10 płynów do demakijażu, cztery jakieś sera do twarzy, a to z wit c a to z czymś tam 6 odcieni różu do policzków rysują takie grube krechy na brwiach, 4 różne cienie, kreski wokół całego oka ja dbam o siebie, ale nie robię aż takiego makijażu nie mam tyle kosmetyków.. gdzie one to wszystko mieszczą? ja dzisiaj robiłam porządek w kosmetykach - sprawdzałam daty przydatn i mam o wiele wiele wiele wiele mniej kosmetyków niż te dziewczyny a i tak niektórych nie jestem w stanie wykorzystać do czasu gdy są nieprzydatne ?(niektóre np są ważne 6m od otwarcia) a jak one mają po 10 podkładów, 5 różu to jak to zdążą wykorzystać? wyrzucają i kupują nowe? i tak w kółko?