Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nienawidzę siebie.

Poszło o głupote, myslałam ze zapomne..

Polecane posty

Gość Nienawidzę siebie.

Jak bardzo sie myliłam .. :( Męczę się juz kilkanaście miesięcy. Z nim żyłam jak w bajce on tworzył piękny świat choć zycie go nie oszczędza .. Doszło do jakiejś kłótni . Uniosłam sie honorem,myslalam ze pokaze mu gdzie jego miejsce :o Wielu z was potępiłoby jego, Ale ja juz rozumiem z jakiego powodu doszło do tego,czego doszło.Wiec nie chodzi mi o ocenianie kto zawinił a jedynie jakieś słowa wsparcia,może mieliscie z tym do czynienia wiec i rady mile widziane. Ile ja mam się meczyc? Wolalabym miec z nim oschly kontakt, niz zyc bez niego.

Gość rtyui9uytre
:) niee nikt nie miał takich perypetii cyrków

Gość Franka8889
To schowaj honor do kieszeni i go przeproś proste !

Gość julia94
rozwiń temat ;)

Gość Nienawidzę siebie.
Ktoś napewno :)

Gość Nienawidzę siebie.
Nie przeproszę go nie będę się płaszczyć, gdyby mu zależało bardzo to nie odpuściłby a wyjaśnił sprawe. Gdybym widziała troszke dobrych chęci z jego strony pewnie padłabym mu do stóp ;) .. Boli mnie to wszystko .

Gość Nienawidzę siebie.
Mija 14 miesiac,2 zwiazki po drodze, kilkadziesiat "przelotnych" znajomości, nawet jesli udało mi sie zapomniec to tylko na czas fascynacji nowa osoba, on postawił zbyt wysoko poprzeczke. Byc moze teraz go idealizuje, ale bedac z nim czułam to czego nikt mi nie da.