Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cytrynowalala

Brak okresu, testy negatywne, sluz.... Pomoze ktos?!

Polecane posty

Gość Cytrynowalala

Czekam i czekam, w 9 dniu cyklu kochalam sie z narzeczonym z zabezpieczeniem (gumka) 2 tygodnie temu powinnam dostac okres a jednak go brak... Pierwszy test zrobilam tydzien po oczekiwanej miesiaczce -negatywny. Nastepnego dnia bylam u ginekologa-powiedzial ze wg niego wyglada tak jakbym miala dostac za 3-4 dni,ale jak do tygodnia nie dostane to mam powtorzyc test.. Okresu brak, dzis powtorzylam test- kolejny negatyw. Nie wiem juz co jest grane, caly czas boli mnie podbrzusze, a dzis ,wylecial ze mnie' taki metnawo-bialy czop sluzu, ale okresu nie widac:( czy ktoras ma jakis pomysl?

Gość Cytrynowalala
Nikt?

Gość mnuktrbbc
trudno powiedzieć ale w ciąży raczej nie jesteś bo po takim czasie od terminu okresu powinniej już być właściwy wynik test a tobie pokazuje negatyw więc ciąży brak, możesz jeszcze zrbić betę będziesz pewniejsza, u mnie owulacja była w 12 dniu cyklu a 10 dni potem już miałam leciutką kreseczkę na teście która wskazywała na ciąże, w dniu okresu już była wyrazna u ciebie miną zbyt długi czas od terminu @, raczej nie ciąża, prędzej problemy z hormonami

Gość Cytrynowalala
W koncu dostalam;)