Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _baba_z_nosa_

26 letni facet i tylko jedna partnerka seksualna?

Polecane posty

Gość _baba_z_nosa_

Hej wszystkim. Piszę tu by poznać wasze opinię. Moja przyjaciółka ma 21 lat i spotyka się z 26 letnim facetem. Facet przystojny, inteligentny, zabawny. Jednym słowem gdyby nie moja przyjaciółka sama bym go podrywała. Ale jedno mi śmierdzi, facet spał z jedną dziewczyną (po roku znajomości). Nie dość, że tylko z jedną to uwaga tylko 1,5 raza. Pisze pół, ponieważ on nie chciał powiedział, że nie czuje w tym miłości i wgl. Ogólnie okazało się potem, że z dziewczyny niezła dziwka, ale to nie o tym. Jak myślicie czy takie zachowanie jest normalne? Dodam jeszcze, że nigdy się nie masturbował, żadnych lodów itp.

Gość kontrabas
Zaraz, bo coś mi tu śmierdzi. Twoja przyjaciółka zleciła Ci to śledztwo, czy Ty tak z własnego wścibstwa? Co Cię to obchodzi z iloma on spał i czy jest koniobójcą? Chyba powinno dla Ciebie być ważne, żeby Twoja przyjaciółka była z nim szczęśliwa, a skoro się spotyka, to pewnie jest. Zresztą w ogóle, co Ciebie to obchodzi?!

Gość trzydziestka Rzeszów
na bank gej.

Gość sumatrasumatra suma
a to sa jakies normy jakie powinien facet wyrobic do 26-tego roku zycia? chcial/musial to mial jedna i tyle, nie twoj biznes

Gość _baba_z_nosa_
Ale mi właśnie o to chodzi żeby ona była szczęśliwa! Po to zadaje to durne, bo durne pytanie