Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość didiiddidi11

JACY FACECI GUSTUJĄ W SEXOWNYCH ŚLICZNYCH SZATYNKACH?

Polecane posty

Gość didiiddidi11

tylko ci na poziomie?

Gość dxtoamas
w przeciwienstwie do blondynek w ślicznych szatynkach i brunetkach gustują wszyscy

Gość Widzę że same
Wszyscy na takie lecą

Gość ;ot
żaden facet nie oparłby się pięknej szatynce czy brunetce bo one nawet po zmyciu makijażu są obłędne nie to co blondyny i rude świnie bez rzęs i brwi jeśli tapeta choć troche im pomoże to bez niej wygladają jak potwory:o

Tak. W ślicznych blondynkach gustują śliczni bruneci -jak się ich lubi i chce się zawężyć wylącznie do nich grono adoratorów to warto sie poświęcić.

;ot o wypraszam sobie miałam bardzo jasne długie włosy ale nigdy mi nie brakowało brwi kiedyś udawałam penelope cruze -mam brwi i rzęsy tylko mam delikatną urodę i potrafię sie zmienić w każdego.

olka a ty z czym wyskakujesz i co ty bredzisz?jakie śliczne blondynki?cos takiego nie występuje w naturze lecz sie na ten głupi leb:o

olka debilu to nie temat o brzydkich blondynkach tylko o slicznych szatynkach

Gość M i M
olka, to sie zmien w ropuche:D

Najlepiej jest mieć szczupla twarz i szyję z wyraźnie zaznaczonym podbrudkiem -żeby nie byo tak że z profilu go nie ma-bo to i tak z wiekiem się dzieje Kolor oczu nie ma znaczenia ważneżeby były rysy symetryczne brwi regularne i grube długie rzęsy kolor owłosienia też nie gra roli wszystko możńa dowolnie zmieniać. Nos musi być prosty i normalny usta wydatne-ot cała filozofia piękna!

Gość kciukiem sexi łomem
sliczne sztynki wymiatają wszystkie inne i taka jest prawda żadna inna kobieta nie równa sie z szatynka czy brunetką

Gość usagi_tsukino11111
Jak to nie ma ślicznych blondynek? A ja? :(

Tłuki to ci którzy się zastanawiają nad tym czy lepszy blond czy czarny Bo blond to zero brwi i rzęs a czarny zawsze piękny Brunetki potrafią mieć włosy na plecach i pod nosem Nie wywyższaj się obrażając mnie bo nie o to samo nam chodzi Ja mówię o perfekcji a ty masz na myśli cyrk pełen klaunów!

Gość kciukiem sexi łomem
olka tobie i tak nic nie pomoże zrób coś z tym zezem lepiej gówno wiesz o kanonach piękna i sama wyglądasz jak gówno: p

Gość usagi_tsukino11111
Pisząc SZATYNKI mam nadzieje, że wiecie, że szatynka to nie brunetka ;) Szary mysi brąz mają też szatynki, nie wiem czy to takie śliczne muaahahaha

Gość kciukiem sexi łomem
olka brzydka ściero co z tego ze brunetki mogą miec wlosy na plecach?ty też je masz sliczne brunetki zawsze śą wszedzie ogolone i zadbane a ty nie golisz swoich długich wkosów na plecach cyckach i palcach u stóp bo myślisz ze jak są biale to ich nie widac:p haha jestes zaniedbana i obrzydliwa fuuj rzygam na twoje kaktusy na udach i bialy wąs:p ble

Gość goscccccccccccccc
szatynki lubią faceci poważnie myślący o życiu, czuli uczuciowi, dobrzy partnerzy na resztę życia bo i seks super, bardzo często szatynki sa o wiele lepsze od blondynek i brunetek. Inteligentni faceci, prawdziwe samce o tym wiedzą migiem się zakochują w takich. Bo to takie szalone ukryte wariatki fajne, a kiedy trzeba to spokój i opanowanie. Często są niedoceniane przez przemądrzałych głupków, którzy myślą ze one są łatwe. O nie trzeba własnie zabiegać i okazywać im zajebisty szacunek w tedy są boskie

Gość Natallka8
Naturalnych szatynek jest pełno, a blondynek mało, więc możemy czuć się wyróżnione :) Ja wiem, że blondyneczki podobają się opiekuńczym panom :)

Gość ka małgorzatka ka
Brunetki potrafią mieć włosy na plecach i pod nosem xxx\ brunetką jestem. mam ciemne włosy. ale nie mam ani włosów na plecach ani pod nosem. z natury prawie nie mam włosów na nogch i rękach i są one jasne. nie jestem włochata :P

Gość umcyumcy
a blondynek mało, więc możemy czuć się wyróżnione x x i dlatego nadrabia sie kawalami o blondynkach :D blondynki sa bezplciowe zero wyrazistosci