Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czarny Rycerz

Co sądzicie o facetach, którzy uwielbiają długie kobiece nogi i wysokie kobiety?

Polecane posty

Czy to jest normalne, jak facet ubóstwia długie nogi kobiet i traktuje je jako skarb? Dla mnie kobieta musi mieć w okolicach 175 cm albo i więcej.

Gość ghjkwer456
Musi to na Rusi, ale nie widzę niczego dziwnego w takim upodobaniu.

Gość Steward ESA
mam być szczera czy uprzejma?

Gość gab46
Uprzejmość że szczerością da się połączyć.

Gość yeye
Rycerzu oczekujesz że napiszemy ci ześ zboczony czy co?? :o Twoja sprawa co ci się podoba :)

Jeżeli facetowi do szczęścia wystarcza jedynie posiadanie długich nóg przez partnerkę, to jest wielkim szczesciarzem. O ile nie jest tak naiwny, żeby sądzić, ze wygląd zewnętrzny jest gwarancja posiadania wszelkich innych zalet. Bo potem tylko płacz i zgrzytanie zębów... "moja partnerka nie lubi seksu, ale ja ja kocham! Jest taka piękna!" ..

Gość ;ot
szwarceneger chyba cie pojebało taka dziewczyna 165 która ma ponetne uda i szczupłe łydki to dopiero jest sexowna nie wiem co może być sexownego w wielkich chudych girach z wielkimi brzydkimi stopami :oohyda mowi to facet-nogi mają być zgrabne uda krągłe łydka szczupła

Gość ee tamu
to naprawde dziwne, wlaśnie co seksownego jest w długich chudych bezkształtnych girach? noga musi mieć kształt, musi być ponętne udo i kształtna lydka a nie takie dwa patyki

nie mam nic przeciwko długim nogom, faceci uwielbiają różne "części" kobiecego ciała :) nei_nei piękne zwykle udają, a tak naprawde seksu nie polubią

Gość Bez maski
Mierzę metr siedemdziesiąt siedem i na swojej drodze spotykam niższych, kazdy mój partner taki był. Chyba juz się przyzwyczaiłam, ale marze czasem aby byc malutka i żeby wział mnie mocno wielki facet.

Gość ee tamu
potwierdzam, fajne jest byc taka malutką :-) oczywiscie jezeli to idzie w parze ze szczuploscia. mala i gruba, nieeee

Gość Bez maski
:) Oczywiście akceptuję się, ale małe sa sexy:)

Gość asddsadsadas
Ja mam 160 ale na szczęście jestem szczupła :) Chciałabym być wysoka ale co mogę na to poradzić? ;)

Gość Bez maski
Dlaczego wolałabys byc wysoka, prawei każdy facet nad Tobą góruje, czujesz sie przy nim bezpiecznie, czy tak nie jest?