Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurza mnie tow szystko

rodzina spod Świecia straciła 3 synów- dlaczego musza płacić za pogrzeb?-----

Polecane posty

Czy Państwa nie stać, zeby choć trochę pomóc tym ludziom i opłacić potrójny pogrzeb ich synów? Dlaczego nikt z rządu nie zainteresuje sie ta rodziną? Po katastrofie smoleńskiej wszysyc członkowie rodzin dostali po 250 tys odszkodowania, a co ze zwykłymi ludxmi? Czy można sobie wyobrazić tragedie tych rodziców?

Ale chyba dostaną zasiłek pogrzebowy. Myślę, że ksiądz może okaże się człowiekiem i nie weźmie kasy po takiej tragedii/

zasiłek pogrzebowy- daj spokój, dla mnie to kpina.

Gość fobistra
straszna tragedia

Gość Błahahaha
Za zasiłek pogrzebowy spokojnie ich pochowają, chyba że mają zamiar złote trumny kupić .

zginęli w drodze do szkoły w wypadku

No właśnie jeśli chodzi kasę to nie przesadzaj, spokojnie im starczy, zasiłek to chyba 4k, więc za 12k zrobić pogrzeb się chyba da, bo pogrzeb potrójny to mniejszy koszt niż 3 pogrzeby. Ksiądz też pewnie kasy nie weźmie.

Gość ;lskaf
a co się stało......?

Gość ;lskaf
już widze....straszne :(:(:(

Gość 5yhhnch
A ktoś wie w jakim stanie jest 4 brat, ranny w tym wypadku? Takie nieszczęście, w głowie się nie mieści.

Gość ;lskaf
a tico, wcale niepodobne do tico , starszne :(

podejrzewam,z ę rodziny smolenskie tez miały pieniadze na pogrzeby i dalsze zycie, ale w naszym panstwie sa równi i równiejsi a zasiłku 4 tys to było kiedyś, teraz są chyba 2 z czymś

Gość szeri szeri lejdi
ja niedawno pochowałam tate,do tej smiesznej kwoty dopłaciłam jeszcze 2.700 zł

Gość morgardo dryff monst
Noxelia ty srasz w ogóle na ludzi, bo jesteś nadczłowiekiem, czy czymś takim, więc nie musisz uszczegóławiać. Dodam jeszcze, że srasz, nie dlatego, że kogoś dotknęła tragedia, ale z powodu, że gardzisz ludźmi, jak to wielokrotnie pisałaś.

Gość ale cyrk
noxelia jesteś nie dosyć że chorą na łeb to jeszcze niedouczoną prymitywną dziewuszką, nie myśl że czymś zabłysnęłaś w tej idiotycznej wypowiedzi, w smoleńsku komuniści skończyli swoje dzieło teraz mają raj z tuskiem urabiają go jak tylko chcą, Kaczyński i wiele osób które leciały samolotem stały na drodze polskim komunistom, twoją głupawą teorię możesz sobie potłuc o kant wiesz czego, bo nie zadajesz sobie trudu żeby poznać historię PL, po prostu twoja głupia głowa nie ma takich możliwości, więc weź zamilknij głupia niedouczona cipo nie masz o pewnych rzeczach pojęcia i mieć nie będziesz TAKŻE WYPIER*DALAJ STĄD CHORA KUR*WO

Gość morgardo dryff monst
Ale ona zna historię wampiryzm, rodem z tego "zaciemnienia" ;)

Gość jestem z okolicy
z tego co wiem, Daniel żyje. jego stan bardzo powoli się poprawia. jeśli chcecie możecie oddać krew dla niego. potrzebna jest grupa 0. możecie poczytać na świecie24 i np na pomorskiej jest apel http://www.pomorska.pl/apps/pbcs.dll/article AID=/20130207/INNEMIASTA12/130209464

Gość jestem z okolicy
kotka coś tam pogieło Cię. tego dnia była taka szklanka na drogach że mi się buty rozjeżdżały jak szłam do sklepu. całą drogę jechałam na butach. o jakiej brawurze Ty mówisz

Gość spoko loko
Słyszałam o tym, dajcie spokój, taka tragedia... Przecież to można wpsychiatryku wylądować:/

Gość jestem z okolicy
a tak po za tym dziś już odbył sie pogrzeb.

19latek za kierownica, nie ma doswiadczenia. sama bedac matka, nie wyslalabym, w takich warunkach, samochodem. tym bardziej tragedia, bezmyslna tragedia.

Gość bon prix mada faka
ja mam sześcioro dzieci i chciałabym stracić 3 synów i córkę... zostałaby mi wtedy dwójka :)

Gość jestem z okolicy
nie wszyscy żyją w Wawie czy innym duzym mieście i mają jak dojechać do szkoły pracy. zresztą gdyby droga była w lepszym stanie (są tam straszne koleiny) i posypana w odpowiednim czasie. to tragedii dałoby się uniknąć. po za tym po co ta dyskusja. przecież wszyscy wiedzą lepiej. 19 latek to pewnie pędził 200 na h i żadne racjonalne argumenty do nich nie trafiają. ja zresztą 2 lata temu. też miałam wypadek. też wpadłam w poślisk przy 50/60 na h i cieszę się że nic nie jechało wtedy tą drogą. bo nie było już by tu mnie

Niestety tak to już jest, że jedna odbiera miliony za rodziców a inni nie dostają nawet najmniejszej pomocy po stracie bliskich....

Tylko czekacie i liczycie na to, że ktoś wam da pieniądze. Matki czekają na becikowe i macierzyński, chłopy na zasiłek. Kurwa, do pracy nieroby :O