Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanietakiemaammm

nadgodziny-jak sie ustala stawke godzinowa

Polecane posty

Gość pytanietakiemaammm

w styczniu mialam kilka nadgodzin. i szczerze mowiac spodziewalam sie mniejszego wynagrodzenia za te pare godzinek. policzylam sobie tak: pensja przez 160 h razy 150% razy liczba nagodzin i te kwote przeliczylam w kalkulatorze brutto-netto. i wyszlo mi mniej niz dostalam. nie wiem oze cos zle licze. a czy 13stka lktoa dostalam w styczniuiczy sie tez do wynagrodzenia?

Gość pierdolenie o szopeniee
160h godzin czyli normalna stawka, bez żadnych nadgodzin, nadgodziny byś miała jakbyś miała ponad 168h w miesiacu

Gość fgt56fgg
w pl to wcale wiecej nie placa za dnadgodziny tu gdzie ja mieszkam weekend x2 czyli mam 20e za godzine

Gość pytanietakiemaammm
tak 160 to norma ale ja pracowalam wlasnie wiecej .dla mnie 8 h dziennie od pon-piatku to etat a wszystko powyzej to nadgodziny. przeciez wiem ze je milam wypelnialam tez kart nadgodzin.u nas niby placa 150 % stawki godzinowej.tylko nie wiem jak licza te stawke godzinowa.czy biora sredni dochod z ostatnich 3 miesiecy czy jakos inaczej. w stycniu mialam 13stke a w grudniu premie swiateczna wiec moze dlatwgo tak duzo mi wyszlo za te nadgodziny. ale tak czy siak to mile dostac wiecej niz sie spodziewalo tym bardziej ze mam ogolnie niska podstawe.