Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jedna taka sobie jaaaaa

NIANIA ZNĘCA SIĘ NAD DZIECKIEM!!! HORROR! CZY JESTEŚCIE PEWNI SWOICH NIAŃ?!

Polecane posty

W internecie pojawił się filmik o tym jak niania zajmuje się dzieckiem. Najgorsze w tym jest jeszcze to, że ta larwa zajmuje się trzecim dzieckiem tych państwa. Strach co wyrabiała z poprzednią dwójką :( Czy też dalibyście sobie uciąć głowę za wasze nianie, czy zajmują sie należycie waszymi dziećmi? Nie byłabym pewna już niczego w tym drastycznym świecie :( http://dziendobry.tvn.pl/video/niania-znecala-sie-nad-dzieckiem,1,newest,75878.html

Gość nigdy nie oddałabym dziecka
w obce ręce, nigdy!

Gość tak to bywa,
gdy rodzice oddaja pod opieke i wychowanie swoje rozwydrzone dzieciaki opiekunce, zwalajac na nia ciezar wychowawczy. Wychowujcie swoje dzieci, drodzy rodzice.

he he fajny filmik - jesteś nienormalny/a! chciałabyś żeby ci ktoś tak tłukł dziecko?! zabiłabym!

wystarczy obejrzeć "Idealną nianie", tam podane sa przykłady zachowań opiekunek, masakra

Gość upg
up

tak to bywa - jakie rozwydrzone dzieci? to jest niemowlak, bezbronne dziecko, które nawet nie może się obronić!!!!! Mam wrażenie że piszą tu osoby, które mają coś nie halo z głowką! :O

Gość ladnapaniusia
nie oszukujmy sie. Nie ma idealnych nian. Tak jak nie ma idealnych pracownikow np portali internetowych. :) Ale opiekujac sie cudzym dzieckiem trzeba wziasc sie w garsc. I chwile pomyslec ze to niewinne dziecko skazane na opieke obcej osoby. A gdyby to bylo Twoje dziecko? Rodzice zapewne ciezko pracuja na chlebek. Nikt z rozpusty nie powierza malucha niani. A film? Jak film. Nie zaszkodzi o tym wiedziec.

Gość to jest jakiś psychol
nie kobieta! przecież każdy normalny człowiek ma świadomość tego, że takimi ciosami można nawet zabić dziecko jak to możliwe, że ktoś tak nieobliczalny dostał pracę jako niania do dziecka??? to wprost niewyobrażalne, ze ktoś o zdrowych zmysłach mógłby zrobić coś podobnego:O

Gość diabliquee
Rodzice sami powinni wymierzyc sprawiedliwosc! Ja zawsze uwazalam, ze niania to ostatecznosc. Lepszy jest zlobek, tam jest kilka opiekunek i jedna patrzy na druga. Niania zamknie sie w domu i jesli go nie okablujesz to niczego nie mozesz byc pewna.

Gość chyba w snach
jestem niania i nie mam sobie nic do zrzucenia !!! opiekuje sie trojgiem dzieci z 2 roznych rodzin. w wieku 3,4,5 lat.

Gość njah
Oczywiście że są dobre nianie! Takie filmy uczą jednak rodziców trzymać rękę na pulsie.Niech nie ufają bezgranicznie obcej osobie, zwłaszcza gdy chodzi o dobro ich dzieci.

ja bym k u r w e pobiła ,spaliła włosy-morde oblała kwasem -znecala bym sie nad nia a nawet nie wiem czy bym szmaty nie zabiła !!!!

Gość trafienie na dobrą nianie
to absolutny cud. Jesli nawet nie mozna specjalnie nic zarzucic, nie jest tak czujna , jak matka, nie pracuje z miloscią - to jej obowiazek, praca - w dadoatku niezbyt ambitna ( bo czasowa, kiepsko platna, bez mozliwosci awansu), wiec nie a sie co dziwic, ze nianie sie niezbyt staraja( nie mowie juz o takich , ktore sa kompletnie beznadziejne, a takich niestety jest wiekszosc). Dlatego odwiesiłam na bok swoja"karierę" i zostalam z dziecmi - ich wychowanie jest dla mnie zbyt wazne,zeby ten istotny okres w ich zyciu olac.

właśnie takie filmy powinny obudzić w ludziach czujność i trzymać rękę na pulsie, może nawet zamontować kamerkę dla naszego spokoju ducha oraz zdrowia psychicznego i fizycznego naszego dziecka

Zawsze bylam na 200% przekonana do osoby ktora miala pod opieką nasze dzieci ,czy to byla "niania" czy to bylo przedszkole,czy jakas inna instytucja ,a na to jestem wibitnie uczulona Pomijając pierwsze przedszkole blizniakow (byly tam bardzo krótko,ale szybko poszły na innego)to nigdy nie mialam zastrzezen do opieki nad dziecmi

Gość Uzależniona od chipsów
Boże, jaka debilka z tej niani.

ToksycznaKobita co ty bredzisz?! jakie 200%?!! za swoje dziecko byś nie dała ręki uciąć, że czegos nie przeskrobało w szkole, a obcej babie wierzysz lepiej niz sobie samej, żałosne do prawy. Ci rodzice zapewne też byli tacy pewni jak ty, skoro ta łajza wychowała ich pozostałą dwójke dzieciaków :O

Gość jestem mama 2 latka i niestety
bałabym sie zostawic dziecko pod opieka obcej baby.na szczescie jest babcia,ktora kocha wnuka ponad zycie i z nia maly moze bezpiecznie spedzic czas.a takiemu babsku...oj z checia porachowałabym kosci zanim sprawa trafiłaby do sadu.

ToksycznaKobita pewnym to można być jedynie na 100% płacenia podatków i śmierci!

Gość fajnie lała po mordzie
bachora :D super filmik

Słuchaj...osoba ,ktora zajmowala sie naszymi dziecmi (to nie byla niania cala etatowa, tylko do potrzeby ,i zaleznosci od dnia ) byla i jest nam znana od wielu lat, to nie jest obca osoba, jestesmy zaprzyjaznieni z racji lat ile sie znamy, do tego dorabia sobie jako sprzątaczka w meza firmie, jest bardzo ale to bardzo uczynna i pomocna kobieta A moje dzieci są takie,ze jak na kogos czy na cos sie wkurzyly to nie potrafia sie ugryzc w jezyk ,zawsze wypaplaly (choc akurat to male przeskrobaly i niewinne nie byly)Na mnie "cioci" tez sie skarzyly,gdy czegos im nie pozwolilam :p Osoba co małe miala i nieraz ma pod opieką na bieżąco zdawala nam relacje z jakis sytuacji, co bylo, jak postąpila w razie problemu,stosowala sie do naszych met.wych.nigdy sie nie kryla ani nie wybielala Pisalam,ze tylko raz nie podobalo mi sie u blizniakow w ich przedszkolu co tam bylo,dzieci same sie skarzyly,dlatego w mig zmienilismy im placówke Zreszta na tym filmiki niania jest z Rosji, tam na wsodzie bicie dzieci to normalka ,bylam ile razy w Rosji i widzialam jak dziecko publicznie dostaje ostry wpieprz gdzie popadnie, i kazdy obojetnie kolo takich scen przechodził

Toksyczna - mówimy o niani niemowlaka, o czym ty piszesz?! Starsze dzieci będące pod opieką niani chyba oczywiste że ci wygadają co niania wyprawiała, więc nic nowego nie odkryłaś. Ciekawa czy taka pewna byś byla jakbyś zostawiła niani niemowlaka, i nie ważne czy się z nią przyjaźnisz i niby dobrze znasz, dobrze to mozna znac samego siebie.

Gość alina spod katynia
dziwne rosjanie tacy światowi chca byc to niech standardy podniosa do zachodnich, w uk uderzyc w tylek publicznie nie mozna czy nawet szarpnac, a w rosji widze na ulicy pełna swoboda, kiedy jezdzilas toksyczna i to wodzialas? moze to bylo w latach mlodosci a kilkanascie pewnie lat temu wiec pewnie teraz cos sie pozmienialo. watpie zeby dziecko dostało wpierdziel a inni by słowa nie pisneli

No i co z tego że filmik z Rosji? nikt nie ma prawa bić dziecka! Nie pisz mi, że filmik z Rosji to tam to normalne :O No jak widzisz, dla tych rodziców jednak nienormalne, skoro zgłosili to na policję i ta larwę czeka proces.

mój ostatni post był do Tokscycznej kobity

Gość bejca8925
Rany, przecież to tylko bachor, a wy się sracie jakby baba co najmniej pół miasta wymordowała. Dzieciar i tak nie będzie pamiętał. Nie pochwalam tej niani, ale uważam, że są gorsze problemy niż to, ze jakiś dzieciak kilka razy w twarz dostał.

Gość byłam nianią
i nie mogę sobie wyobrazić jak można być takim potworem. Ktoś oddaje nam pod opiekę swój skarb i należy się nim zaopiekować, w szczególności, że to dziecko pozostawione z nami, w danej chwili ma tylko nas, i to my nianie wtedy mamy mu zapewnić bezpieczeństwo. Jak można być takim człowiekiem? To dziecko nawet nie mogło się obronić, uciec, powiedzieć rodzicom. To okropne...

bejca-jak bedziesz miała swoje dziecko to zmienisz punkt widzenia ....

bejca8925 - zwiń na ogólny, bo dzieci to ty nie masz dziecino