Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bosski Roman

Kiedy napisać do dziewczyny esa?

Polecane posty

Gość Bosski Roman

Mam prośbę o poradę :D Poznałem parę dni temu fajną dziewczynę, co prawda na necie ale zawsze coś, jakoś tak wyszło, że codziennie pisaliśmy, na weekend ma nie być jej przy kompie i tak wyszło, że dała mi swój nr. pisaliśmy wczoraj aż poszliśmy w kimę. Miałem do niej dzisiaj napisać z rana ale raz, że na zawody się śpieszyłem a dwa, że może wyszedłbym na nateręta :P Jak myślicie tak. koło 17 napisanie w stylu "Siema, jak tam dzień mija?" będzie w dobrym tonie? :P

Gość Bosski Roman
podbije, co mi tam :)

Gość Miła***
Lepiej napisz " Jak tam się czujesz"

Gość Bosski Roman
Nie no to nie jest moja dziewczyna, zresztą czemu ma się źle czuć :P Tylko myślę czy 17-18 to nie będzie za późno? Bo w sumie jak bym walił esami od rana to mógłbym wyjść na desperata/napaleńca a ona chyba zauważyła, że mi się podoba :D

Gość Miła***
To napisz to co czujesz co uważasz za stosownę. Ale lepiej napisz teraz, bo coś czuje ze ona się smuci bo pewnie mysli ze milczysz bo juz nie chcesz z nia się kontaktować;)

Gość ADHDADHDADHD
o 18:33 bedzie ok

Gość Bosski Roman
Miła chyba tak czujesz bo sama narzekałaś, że do ciebie facet nie pisze :) Wątpie czy tak czeka bo jak dziewczyny z, którymi pisałem nie mogły się doczekać to same z siebie pisały :P Generalnie jak naskrobię esa koło 17 to nie będzie za późno? ;)

Gość Bosski Roman
UP DOWN UP DOWN UP DOWN UP DOWN

Gość fuerteventura- urlop
A po co czekać do 17? Pisz teraz i daj znac co ona na to. Powodzenia

Gość Bosski Roman
Napisalem do niej:p Ogolnie to wiem ze zadaje durne pytania ale zwykle gadalem z dziewczynami face to face. Napisalem do niej, troche pogadalismy ze idziemy dzisiaj na imprezy etc. o tym ze ja mam blizej do domu i ona po ktoryms esie odpiaala "fajnie fajnie:)" na takiego esa chyba nie ma co odpisywac i poczekac az sie potem odezwie co nie? :P

Gość Bosski Roman
A może jej naskrobać "Wiem, właśnie wychodzę na imprezę"🖐️ Czy odpuścić sobie aż się odezwie?

Gość Bosski Roman
:O

Gość mamka od siedmiu bolaczek
napisz: " no to buziak :-) "

Gość Bosski Roman
Nic nie napisałem bo w sumie jak by chciała podtrzymać konwersację to by się bardziej wysiliła niż "fajnie fajnie:)" może już jedzie na imprezę to nie będzie przecież pisała do faceta z, którym się nie widziała. Ja w sumie też się powoli zawijam. Jak będzie chciała to się odezwie ;)