Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BukaZuaJa

Mój ideał :)

Polecane posty

Gość BukaZuaJa

- wysoki -chudy - blondyn lub szatyn - włosy mogą być ciut dłuższe, w nieładzie - oczy dowolnego koloru - interesująca, barwna osobowość - mający własne zdanie, szczery - wrażliwy - o wyrafinowanym guście muzycznym - lubiący góry, dobrą literaturą, koncerty, życie kulturalne. Z niektórych rzeczy jestem w stanie zrezygnować, ale też nie obrażę się,jeśli spotkam kogoś, kto będzie spełniał wszystkie te wymogi :)

Gość Student_student2
Powodzenia:)

Gość BukaZuaJa
Dzięki :) Trochę kiepsko z tym szukaniem, wszyscy fajni zajęci albo innej orientacji, ale może cud się zdarzy ? ;)

Gość Student_student2
Myślę, ze nie ma co być takim pesymistą/pesymistką. Są fajni wolni faceci i fajne wolne dziewczyny. ważne by odnaleźć właściwą osobę:) A Ty ile masz lat??

Gość BukaZuaJa
23. Może i są, ale póki co nikogo konkretnego nie ma na horyzoncie.

Gość Student_student2
Ciekawi mnie co rozumiesz pod pojęciem barwnej interesującej osobowości i wyrafinowany gust muzyczny??:)

Gość Są wolni fajni faceci
Tylko większość kobiet jest zbyt niedojrzała by zrozumieć wartość takiego mężczyzny. Niedojrzałe kobiety polegają na popędzie i wybierają jakiś alkoholików, bamskich bokserów, chamów, agresorów, ruchaczy, bawidamków czy kolesi co zostawiają kobietę w ciąży.

Gość Dyrektor123
@BukaZuaJa - moze jeszcze dla kontrastu napisz, obok czy Ty tez spalniasz te wymagania?? Np czy jestes, szczupla, o dlugich noga, i ladnej dziewczej urodzie, wraliwa, wirna, o wyrafinowanym guscie muzycznym, czy potrafisz sluchac, gotowac i wiesz co to sport, masz wlasne zdanie, estes ambitne , zadbna i kreatywna?? Jak nie spelniasz tych wymgan to bierz najblizysz prom kosmiczny i wracaj na planete ziemia. :D

Co za ludzie - ona opisała swój ideał, a ideał ma to do siebie, że nie istnieje więc po co głupie pytanie czy ona jest idealna?

Nie nabijajacie się z laski,w sumie wymagania całkiem umiarkowane (widziałem już znacznie bardziej wyjechane w kosmos).Pewnie kogoś znajdzie,a jak jeszcze uzna,że część punktów nie jest nie do ruszenia :P

Gość no moja droga jak
pominela żeś jeden z ważniejszyh pónktuw a mianowicue długość penisa.no to nie jest bes znaczenia u żadnej panny:P