Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawda jest taka ze...

ILE KASY WYDAJECIE NA STAŁE WYDATKI?

Polecane posty

Gość prawda jest taka ze...

oplaty domowe, paliwo, zywnosc, przedszkole, kredyty itp.łącznie

Nasze rachunki to: mieszkanie 1000 zł zus 1000 zł skarbówka 1000 zł kredyt 1400 zł opłaty drobne 500 zł wychodzi ok.5000 zł. A to same rachunki, do tego życie...

Gość na pomarańczowo w tym temacie
nasze stałe koszty miesięczne to 15 tys i jeszcze przez kilka lat tak bedzie

Gość oj duzo duzo
niektorzy przez pol tyle nie zarobią

Gość Ostatnio policzylam
2700 na miesiac stalych oplat - tzn same rachunki

Gość u nas to ok
1000zł kredyt 1000zł opłaty czynsz, woda, gaz, prąd 300 zł paliwo 100 zł ubezpieczenie na życie 200 zł telefony i internet I około 1300 żywność.

Gość jakis czarny mam
2500 jedzenie, 300zl alkohole, 450zl jedzenie na miescie wyjscia,puby,kino,disco,pizza,kawiarnia oplaty 1000zl(czynsz,woda,gaz,prad,kablowka,internet,telefony szkola dziecka ok 500zl(dojazdy,ubior,ksiazki,obowiazkowe wycieczki) chemia,kosmetyki 150zl kredyt,raty 0 hobby500zl paliwo 800zl 3 osoby

Gość moje zestwienie
paliwo-1500 maz+800 ja kredyt - 2800 1 leasing - 1600 2 leasing - 5500 3 leasing-1200 mieszkanie - 700 energia 300 3 komórki - ok,3000 wynajem lokalu - 3000 jedzenie z 1500 sie zbierze trochę tego jest...

Gość jakis czarny mam
moje zestawienie-duzo kredytow i leasingow:( ile zarabiacie?u siebie czy u kogos?

Gość moje zestwienie
kochana, u kogoś to byśmy nic nie mieli:) prowadzimy 3 działalności gospodarcze

Gość jakis czarny mam
rozumiem:) my mamy tez swoja,taka sezonowa;) a tak pracujemy ale mamy mozliwosc dorobienia w swoich zawodach;)

Gość moje zestwienie
oprócz tego jeszcze korepetycji udzielam także jestem zarobiona na maxa:)

Gość Jak na kafeterii
każdy zarabia min 10 tys miesięcznie to jakich stałych wydatków się spodziewasz autorko? Min 8 tys to stałe wydatki.Zwłaszcza tych którzy nigdy w życiu nie widzieli przed sobą naraz 8 tysięcy :D

Gość moje zestwienie
sa ludzie, ktorzy wiedza jak kasę zarabiać:D a nie całe dnie na kafe:P

Gość na jakim świecie wy żyjecie
1200 łącznie opłat za mieszkanie 60zł internet 80zł abonamenty tel. 90zł bilet za autobus do pracy męża paliwo na miesiąc różnie, zależy ile jeździmy, samochód na ropę 2.0, więc łatwo oszacować ok 1100-1200 jedzenie reszta to jakieś nasze drobne przyjemności, żeby kupić coś do ubrania, wyjść gdzieś, odkąd jestem w ciąży 300zł/msc lekarz 200zł/msc leki

Gość mmmaaaaagdziczek
kredyt mieszknaie - ok 1tys czysz 380 prąd, gaz to tak jak kazdy;) paliwo - 500 miesięcznie chyba będzie no moze 400, (mamy ciciento czyjak to się tam pisze);)

Gość jakis czarny mam
oj tam przesadzasz:P ja zarabiam cos kolo4500-5000 facet tez tyle ale mamy dzialalnosc(roznie z niej wyciagniemy)

głupie pytanie, bo mało kto prawdę napisze a ja nie napisze, bo nikt nie uwierzy:D przecież ludzie nie mogą duzo zarabiać, bo nie da się:D wg niektorych

Gość nie wiem jak wy ale ja
moje zestawienie-3 dzialalnosci powiadasz? hmmm i zero Zusu i podatkow??? buahahahaha:d jasne:D

internet-50zl jedzenie 400-500zl pieluchy 150zl prszek do prania-100zl paliwo -200zl telefon-25zl

Gość moje zestwienie
oczywiście,ze ZUSY i podatki też no zusy stałe-zapomniałam wpisać a podatek wiadomo,ze zmienny wiec nie podwalam:P

Gość nie wiem jak wy ale ja
nie podawalas glupia sciemniaro bo chuja masz a nie dzialalnosc:D:D:D:D 3 dzialalnosci i sobie zapomniala:D:D:D:D spierdalaj w podskokach

Gość kazdy wydaje tyle ile moze
mieszkanie- 500-600zl w zaleznosci od oplat paliwo- 800zl (na 2 samochody) internet i kablowka- 100zl ubezpieczenia i inne takie- 300zl oplaty za rozrywki (basen, silownia, zajecia dla dziecka)- 600zl jedzenia i chemii nie pisze, bo to takie nie do konca stale wydatki.

Gość jakis czarny mam
she pisz:P co Ci szkodzi;) My duzo wydajemy na jedzenie,hobby,wyjscia a malo mamy oplat

Gość kazdy wydaje tyle ile moze
aha i telefon (moj, meza, dziecka)- 250zl

Gość incognito*
w przybliżeniu: kredyt - 2200 2 zusy - 2000 mieszkanie - 550 paliwo -1200 energia - 300 (mam wszystko na prąd) ntv - 78 net - 99 3 komórki - 500 jedzenie ok.2000 dodatkowe zajecia syna - 300 karnet na silownie - 100 podatki? - da się ominąć haha

Gość mareclinna
Telefony- 200zł Prąd- 150zł Woda -50zł Internet- 60zł Telewizja N- 40zł Szkoła-450zł (do lipca) Razem 950zł brak kredytu, auta służbowe

Gość jakis czarny mam
a gdzie mieszkacie?

Gość *Domatorka*
Ok 1000 zł na jedzenie, 100 gaz, 150 prad, benzyna z 300, ogrzewanie mam prawie za darmo, czynsz za dom płacę rocznie jakieś grosze, kredytów ani rat nie mam.

Czynsz, internet, tv, tel, zlobek, rata kredytu za auto, ubezpieczenia prywatne, karnety na fitness, rachunki za prąd, woda.., nie będę pisać ile na to idzie bo nie płace w zł. Ale aż jestem w szoku ze tyle tego jest.