Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alicjawlbn26

jakie macie podgrzewacze,sterylizatory ,butelki?:)

Polecane posty

Gość alicjawlbn26

chce kupic ale nie chce przesadzic z cena .podajcie mi firme i ewentualnie jakiego typu powinny byc??dzieki z gory za pomoc

Gość matka polKAb
butelki i laktator tomee t. sterylizator jakiś najzwyklejszy carrera baby kupiony na allegro za grosze a podgrzewacza nie posiadałąm

Gość alicjawlbn26
wlasnie widzialam zestaw za ok 325 zl wszystko w nim jest oprocz laktatora czy to dobra cena firmy tej tommy cos tam:: P a co do laktatora to powiedzcie czy potrzebuje?jesli sa problemy chyba?czy jest warto kupowac skoro poem nie uzyje?

Gość alaaaa maaaa kotkaaaaaaa
ja niemiałąm ani podgrzewacza ani sterylizatora butelki TT

Gość alaaaa maaaa kotkaaaaaaa
laktator warto jak będziesz musiała gdzieś iść i zostawić dziecko np z tatą odciągniesz pokarm albo jak będziesz musiała pobudzić laktację.

Gość kgfd
sterylizatora nigdy nie uzywalam, bo nie sterylizowalam butelek... tak samo nie uzywalam laktatora, bo od poczatku karmilam mm... a podgrzewacz kupilam najtanszy na allegro bodajze sisi i swietnie sie sprawdzil... uzywalam 4 mies - do czasu kiedy moja corka zaczela przesypiac cala noc i nie budzila sie na jedzenie

Gość zostaw kotke w spokoju
A ja bym nie szalala z wydawaniem kasy na zestaw Tommee. Mi tez sie bardzo podobal, ale poczytaj sobie opinie o tych nutelkach. Dla jednych rewelacja, dla drugich najgorsze butelki na rynku :( wszystko zalezy od dziecka. Jezeli je spokojnie to wszystko gra. Jezeli ma lapczywy styl ssania, to te butelki sprawiaja, ze mleko wylewa sie nosem, a brzuch rozsadza od kolek. Skad wiesz jakie ci sie urodzi? Masz 50% szans, ze bedziesz musiala wyrzucic caly ten zestaw do kosza.