Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

Łódż - wyjazd

Polecane posty

Gość

Jakieś atrakcje w tym mieście są? bo mam zamiar do tego miasta się przejechać w najbliższym czasie.

Gość offerma
moja ławka w parku i zimą koksowniki.

Gość
a coś poza tym? :D

Gość niueee/.;'[]
NIE MA ŻADNYCH

Gość 3r2r3
bleble jest chetny

Gość niueee/.;'[]
NIE MA ŻADNYCH ATRAKCJI A ŁODZIANKI SĄ BRZYDKIE

Gość offerma
jak ostatnio łaziłem po manufakturze to pełno lahonów tam się kręciło. łodzianki to są niezłe babki.

mi tam się podobają. a co do atrakcji to zależy co kto za atrakcje uważa.

Gość dozogewgw
łódź to najwieksza padlina, nie ma co tu robic i co tu zwiedzac.. do tego laski chujowe a jak juz sie trafi fajna dupa to zazwczywaj szmata ktora leci na kase nie polecam tego miasta, zyje tutaj od 26 lat..

Gość
hehehe

Gość
coś wartego zwiedzenia jest?

mi tam się podobają. a co do atrakcji to zależy co kto za atrakcje uważa. Punkt dla ciebie pytałem z ciekawości

Gość dziwne pytania
ZADAJECIE W każdym mieście są brzydcy i łądni ludzie A co do łodzianek to nie wiesz które są rodowite łodzianki a któe przyjezdne wiec trudno mówić czy łodzianki ładne czy brzydkie

a jak juz sie trafi fajna d**a to zazwczywaj szmata ktora leci na kase To akurat jest wszędzie :D nic nowego

ZADAJECIE W każdym mieście są brzydcy i łądni ludzie A co do łodzianek to nie wiesz które są rodowite łodzianki a któe przyjezdne wiec trudno mówić czy łodzianki ładne czy brzydkie Masz rację

Gość oczeń wrawno
zmieniły to susan& ta druga

Gość oczeń wrawno
elektrostatyści tam też zmienili ale się wpinili bo zgłosi ani nie użyli

Gość oczeń wrawno
wróć i pokaż

Gość dozogewgw
nie polecam łodzi - GÓWNO!

Gość oczeń wrawno
znowu wygrałem

Gość popycham
...

a w warszawie jest coś fajnego? pół roku tam mieszkałem, do dupy było. jakie byście atrakcje chcieli?

Gość inżynier serwisowy bann
łódź to najbrzydsze miasto polski. Ale mają zoo. I w chuj centrów handlowych. Poza tym prl.

Warszawa to najbardziej pojebane miasto w polsce. Tak naprawdę masz centrum gdzie masz złote tarasy zapomniany pomnik prlu. Kilka wierzowcow sysmexu bankow itd. A wszyscy żrą albo w zagranicznych knajpach żeby się pokazać. Albo w MC. Albo w barach mlecznych. Największe buractwo polski. No może jedynie lepiej parkują jak w krakowie bo tam jest na zasadzie moje miasto parkuje jak chce.

ja np lubię sobie wyjść do manufaktury na kręgle czasami. a swojego czasu podobno "warszawka" przyjeżdżała do łódzkich klubów. wczoraj byłem w kinie, wracaliśmy późno przez piotrkowską to sporo ludzi się kręciło czyli chyba jest gdzie pójść.

Gość dziwne pytania
w łodzi są sfrudtrowani ludzie bo nie mają pracy bezrobocie to spore ...a zarobki niskie [ ale tak jest w wiekszości miast Polski ] w łodzi jednak upadł przemysł który był kiedyś dzwignią handlu ... Teraz w tej Łodzi nie ma nic poza kilkoma wyższymi uczelniami Jest to miasto starszych ludzi i studentów W sumie smutek i szarość ...:( nic ciekawego ale da sie żyć jak wszedzie ...

łódź najbrzydsza, warszawa "najbardziej pojebana", a może to ty jesteś pojebany i ci się nic nie podoba. czego byś chciał? w rio jest teraz karnawał to może tam ci się spodoba. chociaż też nie wiadomo bo pewnie ma swoje wady.

A i najśmieszniejsze jest to pytanie o metro. Jak wiedzą że nie jesteś z wawy i rozmawiasz z kims na luzie. Na bank bedzie gadanie o metrze. NOSZ KURWA ZWYKŁA KOLEJ! Nawet nie jedzie szybko. Tak jakby nikt nie był za granicą i nie jechał lepszymi ubanami, hiszpańskimi czy ech... szkoda gadać. Jw w wawie na 100% będzie gadka o metrze i jakie to jest niby wielkie miasto a mniejsze niż konurbacja śląska. Przyjadą z wawy na ślask i nagle jeżdżą normalnie i się gubią. A w wawie kurwa mać nie licz że cie ktoś przepuści czy że kierunek włączy. Łódź = ubustwo a mieszkania podobnie jak w wawie. Wawa = szpan kraków = taka zawziętość starogard i stargard = jak zajebać żeby się nie orobić. Reszta polski jest naprawdę jeden uj. Jedynie śląsk się z sosnowcem żre bo to niby nie śląsk i gorole. I białystok się ma za niewiadomo co. Tam strasznie pojebani ludzie tez są. Zyją ze szmglowanych papierosow a mają się za wawę albo wrocław.

Gość dziwne pytania
Warszawa na pewno jest łądneijsza niż Łódź to nie ulega watpliwości , bo lepiej doinwestowana itp.. Warszawaka jest na pokaz bo stolica , ale tu też wiele jest przyjezdnych udających Warszwiaków a tymczasem są z wiochy posiadający kompleksy ....... Ale co tu dużo gadać jak komuś się ni epodoba może się wyprowadzić z warszawy czy z Łodzi do innego miasta a tam też znajdzie plusy i minusy Jak dla mnie to ani Warszawa ani biedna Łódź nie są pięknymi miastami znam piękniejsze