Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lena1118

głupia sytuacja

Polecane posty

Gość lena1118

Witam wszystkich, pisze do Was, bo sama nie wiem co mam myśleć. Nie będe opisywać całej historii, w sensie tła i tego co było wcześniej. Pokrótce spotykam sie z pewnym 'kolegą' już od pół roku..oficjalnie nie jesteśmy razem jednak praktycznie może wyglądać to inaczej. Jestem pewna, że mnie kocha, nawet jeśli to ja trzymam większy dystans- a co do tego było pare sytuacje, które mogły mnie w tym upewnić. (oboje mamy po 19 lat; ja aż takiego wielkiego doświadczenia w stałych związkach nie posiadam) Od pewnego czasu oczywiście pojawiają się bardziej partnerskie pieszczoty i w końcu wczoraj miało stać się, w sumie nasze pierwsze zbliżenie. Jak na złość...jak normalnie nie jestem obojętna na jego dotyk, tak praktycznie nie czułam dużego pożądania a kompletną klapą było to, gdy nagle jego pieszczoty zaczęły sprawiać mi ból..a przyczyną tego była suchość pochwy. Totalnie nie wiem dlaczego i tutaj pojawia się problem, bo musieliśmy to przerwać, spytał sie co sie stało i ja z tego wszystkiego musiałam palnąć czymś głupim (?), że właśnie chyba nic z tego nie będzie. Zobaczyłam jego totalnie przybitą mine..i nawet nie pomyślałam żeby zająć sie nim, tylko ubraliśmy się i zachowwywaliśmy się jakby nic się nie stało. Jednak nie wiem, co on mógł teraz pomyślec, nie chce żeby miał wyrzuty ani myśli że nie jest wstanie mnie zaspokoić itp. Nie wiem czy mam z nim o tym rozmawiać, czy może lepiej nie. Na razie troche sie stresuje, bo jeszcze nie widziałam sie z nim po tym zdarzeniu. Ogólnie przed tym chciałabym poznać czyjąś zewnętrzną opinię.

moze to jakaś blokada przed pierwszym seksem (który w sume juz masz za sobą)? może zła atmosfera dnia?

bardzo często zdarza się tak, że podczas pierwszego seksu z nowym facetem coś nie wychodzi. Bo zastanawiamy się wtedy czy dobrze wypadniemy i zamiast cieszyć się seksem denerwujemy się. Gdy pierwszy raz poszłam do łóżka z moim facetem tez był to dla mnie falstart, nabawiłam się przez to niechęci do pieszczot, które towarzyszyły mi przez dłuższy czas. Potem jednak wszystko wróciło do normy. Jeżeli facetowi zalezy na Tobie to powienien zrozumieć, że nie wszystko idzie cacy. Jak będziesz miała okazję pogadaj z nim, bo po co żyć w niedomówieniach.

Gość TakiSobieFacio
Przede wszystkim pogadaj z nim - faceci bardzo nie lobią niedomówień. A następnym razem proponuje jakieś winko, itp i na wszelki wypadek jakiś żel gdzieś w okolicy wyrka ;) POWODZENIA :)