Gość dsfdsfds Napisano Luty 9, 2013 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
królikov 1 Napisano Luty 9, 2013 aż tak Ci się spieszy? :D przestań - pośpiech w takich przypadkach nie gwarantuje sukcesu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Luty 9, 2013 nie można się nudzić przy Tobie... a jakby się któraś nudziła to co jej zrobisz? dobre, dobre dziwie się, że jeszcze nie ma tu stada napalonych pustaków na Ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Luty 9, 2013 hah :D o koorteczka stada nie ma ale... jest jedna lama dwa ideały koorwa... sie dobrały Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
forma artystycznego przekazu 0 Napisano Luty 9, 2013 nie szukam matki, nie szukam mamy... nie szukam nawet Krakuski... Szukam kobiety ze zdrowymi poglądami. myważonej i stabilnej.... ...wygląd nie ma większego znaczenia. wszystko można wypracować... liczy się potencjał i chęci...:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
forma artystycznego przekazu 0 Napisano Luty 9, 2013 pśp- nie będż "pragmatyczna", bo nie chce mi się bawić w kontrak... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
forma artystycznego przekazu 0 Napisano Luty 9, 2013 *kontratak...faken- klawikord szwankuje... ...i nie psuj temATU JEŚLI NIE MUSISZ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
królikov 1 Napisano Luty 9, 2013 pozdrawiam niesforną bywalczynię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
forma artystycznego przekazu 0 Napisano Luty 9, 2013 najwyraźniej temet poszedł sdię pierdolić.... nie żebym był złośliwy, ale dzięki wam ( a zwłaszcz Tobie królik) został sprowadzony do poziomu szamba... dzięmki dziewczynki.... ...niech się wam darzy... ( tobie PŚP- także )... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
królikov 1 Napisano Luty 9, 2013 co się tak obruszasz. :O nie żebym była szczera, ale dzierlatki jakimś dziwnym trafem nie rwały się do zamążpójścia. :D Tobie też niech się darzy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
forma artystycznego przekazu 0 Napisano Luty 9, 2013 wdałaś się w niepotrzebny dialog z "ordynusem"..., który w tym przypadku chciał dobrze. nie wezmę Twojej strony pomimo, że dla mnie jesteś no. 1..... (temat poszedł do lamusa) ps...trzeba wiedzieć kiedy i z kim grać- myslałem że jesteś mądrzejsza.. bierz sobie to" na garba" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
forma artystycznego przekazu 0 Napisano Luty 9, 2013 up... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
królikov 1 Napisano Luty 9, 2013 chciał, nie chciał, ale (na Twoją 'szkodę') zrobiłam to świadomie. co czyni z tego tematu jeszcze większe 'szambo', za co szczerze przepraszam! z drugiej strony, powinieneś być rad, że temat jest wciąż na górze, a nuż się jakaś odezwie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
forma artystycznego przekazu 0 Napisano Luty 9, 2013 nie dorabiaj fałszywej ideologii do prostych zagadnień ...stało się jak się stało nie mam Ci za złe... temat miał być istonty- stało się inaczej... osobiście popsułem wiele przemyśleń - zdarza się... .........innymi słowy: nie dziś, to jutro:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
królikov 1 Napisano Luty 9, 2013 jakiej fałszywej ideologii, proszę pana? nie od dziś wiadomo, że lubię z owym 'ordynusem' lekko się posprzeczać. temat wiele nie stracił, bez paniki, bo - co się odwlecze to nie uciecze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość norma sarkastycznego pokazu Napisano Luty 9, 2013 Bolcowanie pani z Hr-u się nie powiodło? Czy jego mechaniczny charakter juz nie wystarcza ? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
forma artystycznego przekazu 0 Napisano Luty 9, 2013 fajnie, ale ja z ordynusem ma rozejm ...nie wnikam w jej tematy i miałem nadzieję, że ona nie bedzie iwigilować moich. mniejsza z tym... wasze sprawa jak sie tasujecia. forma zwisa mi kalafiorem u lewego jaja... ...ale nie chcę aby ktokolwiek rozbijał mi temat ( w jakikolwiek sposób )... ...ZAPISZ TO SOBIE ( numerze 1 ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
królikov 1 Napisano Luty 9, 2013 lekcja: kafeteria temat: Nie rozbijać tematów. podpisuję - królik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
królikov 1 Napisano Luty 9, 2013 ps. z zachowania miałam mierne oceny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
forma artystycznego przekazu 0 Napisano Luty 9, 2013 bez komentarza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość znajdzie się ale moze nie tu Napisano Luty 9, 2013 glowa do góry i powodzenia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość norma sarkastycznego pokazu Napisano Luty 9, 2013 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
forma artystycznego przekazu 0 Napisano Luty 9, 2013 wszysko się znajdzie...czas zrobi swoje a upór dopełni całości dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość alter ego mój kolego Napisano Luty 9, 2013 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
królikov 1 Napisano Luty 9, 2013 hehee, co do powyższego - pozostając przy żartach oczywiście dobranoc księciuniu ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
forma artystycznego przekazu 0 Napisano Luty 9, 2013 doranoc koleżanko... przepraszam za niesnaski i niepotrzebne unisienia... do napisania ....bez odbioru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach