Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ankak123

malzenstwo

Polecane posty

Mąż buduje dom niby dla naszej rodziny.Działkę dostał od rodziców.Od pewnego czasu ja utrzymuję cały dom bo on rzekomo odkłada na budowę.Obiecał,że przepisze na mnie dom,ale ostatnio mu się odmieniło.Stwierdził,że skoro nie wnoszę nic na nowy dom to mi się nie należy.Dodał,że powinnam podziękować rodzicom za to,że nic mi nie dali a jeśli tak bardzo mi zależy na tym przepisaniu to powinnam go spłacić bo to jest za dużo wartość.Wszystko jest na mojej głowie.Mąż często wyjeżdża.To jakaś masakra.

Gość tygmnj
ile macie lat?

bardzo prosto to rozwiazac,jak bedzie w domu albo sie dogadacie i idziecie do notariusza po rozdzielnosc majatkową a pozniej kazde z was po polowie wydatkow daje na zycie a dom niech bedzie sobie jego.Wtedy Ty tez bedziesz miała połowe swoich zarobkow tylko dla siebie. Jesli sie nie dogadacie,potrzeba ci odwagi by złozyc wniosek do sadu ze maz nie przykłada sie do utrzymania rodziny. Zadbaj kobieto o swoje bo cie kiedys tak wyroluje chlop jak mnie.Tez oddawalam wszystko co mam na utrzymanie a mezus ani centa a pozniej jeszcze przy rozwodzie piepniczyl ze cos mu sie nalezy

ja tu myślę o uczuciach a tu kto ma miękkie serce...tak właśnie powiedział mój kochany mąż.jeśli ma przepisać to ja mam utrzymywać dom bo to jest tyle warte....ale ze mnie idiotka.no i skąd tu wziąć pieniądze żeby się do chałupy dorzucić.Moi rodzice nie mają takiej kasy.Niestety.Jestem biedna,ale pracowita.szkoda słów.