Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panna młoda zdrowia doda

Co myślicie o tych sukniach ślubnych?

Polecane posty

Gość kolczykowo
panna młoda zdrowia doda mamy zupełnie inny gust :) ciekawe czy "ciężka" i wygodna taka kiecka? :)

wiem, bo ja chyba mam dziwny gust, dlatego pytam o porady, żeby nie odstroić się jak stróż w boże ciało. ale widzę, że tu jednej koleżance podoba się ta sukienka co i mi :)

Gość kolczykowo
Mi nr 1315 z kolekcji 2013 r. Tak przejrzałam te kiecki i wszystkie mają coś, co mi się nie podoba. Prędzej wybrałabym coś z poprzedniego sklepu :)

a mi znowu 1305 ( za pierwszym razem jak przeglądałam tą stronę myślałam, ze podoba mi się wszystko, ale jestem na niej drugi raz i okazało się, że nie ma nic w moim typie)

Gość kolczykowo
ma piękne plecy

Gość karoooola20
1331 ma ładny gorset , ale te cekinki czy co to psują, no i dół mógłby być trochę węższy

Gość czerwcowa panna mloda:)
Witam autorke ja jestem po prawie 2 tygodniach intensywnych poszukiwań sukni ślubnej. Wszystkie panie w salonach mnie straszyly ze mam deadline ale to taki ostry;) i ze wogole jak sie za jakis tydzien zdecyduje to nikt mi tej kiecy nie uszyje itd itd zgrozo! wystraszyly mnie strasznie ale do rzeczy. Powiem Ci Kochana tak.. ogladanie sukni na stronach a wybranie tej jedynej to jest cos zupelnie innego;) mozna sie zorientowac co i jak ale jak zaczniesz przymierzac to dopiero zobaczysz co Ci sie na Tobie podoba a co nie. Ja wybralam cos zupelnie innego niz to co mi sie podobalo zeby bylo smiesznie:] Jak zobaczylam swoja suknienke w salonie doznalam olsnienia jak w filmie ;D allleeee przemila pani w sklepie powiedziala ze to fason zupelnie nie dla mnie ze podkresli to co nie trzeba ogolnie doswiadczona jest wiec wie w czym klijentka wyglada dobrze wiec nie nie i jescze raz nie itd itd ... wiec po przymierzeniu kilku sukienek wybralam jedna ale kurcze WOW nie bylo... Poprosilam ta pania zeby przymierzyc jednak ta sukienke iiii WOW bylo;)!!! nawet miłej pani z salonu szczeka opadla delikatnie ze tak w niej ładnie wyglądam:) Wiec wniosek- przymierzac przymierzac i jeszcze raz przymierzac;) życze powodzenia w poszukiwaniach pozdrawiam