Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kejt 27

wyrzucił mnie z domu... poczułam się jak śmieć

Polecane posty

Gość ejjj no bez przesady
do s-eglida, a ile jej mial przelac 1000? nie badz smieszna. Pojechala w obce miejsce bez kasy??? i co z tego ze jest jej facetem, to odrazu ma jej sponsorowac? musiala mu niezle nagadac. znam pare mieszkaja w innych miastach> laska mega klotliwa, kumpel juz kilkakrotnie wystawil ja za drzwi. Jechala mu od najgorszych ch*** wiec mu nerwy puscily.

Gość Jozef i na
Eline wybacz ciągle się czepiasz jego, w stosunku do niego masz wymagania on . A gdzie ona? Ona sobie może przyjeżdżać do niego, bez grosza przy duszy, awanturować się, strzelać durne fochy, a on ma to wszystko znoscic. Wybacz facet nie wyrzucił jej w środku nocy, nie zostawił bez dachu nad głową, nie chciał jej u siebie w domu wiec zatroszczył się by miała gdzie spać

Gość do elenne . Dobrze ci sie mowi
nie wiadomo co mu nagadala. Nie kazdy pozwoli sie traktowac jak szmata. A tak btw to widzisz ze autorka po slowach krytyki zwiala. Moze myslala ze ludzie jej przytakna jaka biedna z niej misia.

Gość sEglida
do ejjj no bez przesady/czytaj ze zrozumieniem,mi nie chodzi o wielkosc kwoty jaką jej dał,tylko o sam fakt ze dał jej piniadze zeby miec ja z głowy(SAma tak napisała) a ona i tak u niego została!

Gość sEglida
a śmieszna to moze ty jestes

Gość pewnie mu wywlokla
najgorsze brudy z jego malzenstwa:)) a tak wogole to autorko jestes bez honoru. Bedac u kogos gosciem(niewazne ze to chlopak) nie wszczynalabym awantur- zwlaszcza po pijaku. Gdyz czlowiek ma zupelnie inny oglad. Wydaje mi sie ze masz charakterek taki jak moje byle kolezanki, ktorym wystarczylo troszke alkoholu i ich goscie fruwali na wysokosci lamperii.

Gość sEglida
no właśnie,a po autorce ani śladu..

Gość Jozef i na
Bo temat jest z wczoraj panna albo śpi albo się szkoli

s-eglida- no a co mial wedlug ciebie zrobic? zaproponowac jej nocleg? bedac na miejscu autorki nie klocilabym sie. Pewne sprawy zalatwia sie na trzezwo. Co do tych 300 zl to dobrze zrobil, "zapewnil" jej nocleg i uwazam ze slusznie ja potraktowal-sama autorka do takiej abstrakcji dopuscila.A ona jak pies spala pod blokiem i pojechala by naladowal jej telefon. Ladowarek samochodowych nie ma czy jak? Poza tym jak dla mnie to koszmarna roznica wieku, malo tego jeszcze koles z przetrąconym kregoslupem.

Gość sEglida
no ale mi cały czas chodzi o nią ze nie ma za grosz godności,może zle to ujęłam.O to że wogóle poszła tam niby naładować telefon,on powiedział ze przelał jej kase zeby miec ją z głowy,a ta i tak spała u niego...demonstracyjnie niby w śpiworze:)

Gość sEglida
a nie,najpierw pół nocy w samochodzie ppod jego domem:)czy to normalne?

s-eglida, to chyba faktycznie zle to ujelas:) co do tej demostracjii , to zgadzam sie z toba. Nie wiedzialam ze takie idiotki chodza po swiecie.

Gość ten nie ten potem
bedzie tylko gorzej zostawic go na Amen w paciorku

Gość roladinia
w moim domu ja jestem panią i to ja "mogę" nikt mi nie będzie zatruwał atmosfery ! i nie użalajcie się nad nią widocznie ma cos za uszami a teraz niewinność prezentuje , "medal ma zawsze dwie strony"

Gość ghjkiuytghj
No i autorka zwiała :D Zachowała się jak dziecko a teraz uciekła.

"uslyszalam, ze nie po tym co ode mnie uslyszal nie chce mnie ogladac" Ma gość jaja. Ja też raz tak zrobiłem, ale potem zrobiło mi się żal i się pobralismy. Straciłem pół mieszkania i kilkanaście lat.

Gość dobrze ci tak
anony mouse. szkoda ze nie zabrala ci calego mieszkania i dzieci (jesli je macie) :P