Gеt Out 44 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, cieniAS wywiadu napisał: Oki, to miało być do Onej ale w powszechnym zamieszaniu się źle podczepiło. Ok nic się nie dzieje . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1276 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, cieniAS wywiadu napisał: Oki, to miało być do Onej ale w powszechnym zamieszaniu się źle podczepiło. Ok facet ale my poprostu sobie chcemy pogadać a czy facet czy nie nieważne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 44 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 5 minut temu, Onaaaa napisał: Dobra ja kopne raz a ty dobijesz Zobaczysz uznają nas za świrów psychopatycznych jak będziemy tutaj tak na luzie rozprawiać kwestie życiowe. Edytowano 1 godzinę temu przez Gеt Out Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 357 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Ja tam bić się nie umiem tak sobie żartuje ale mężczyźni też zazwyczaj nie umieją. Kurcze, to ja nie wiem z jakimi cienasiami się obdajesz, że bić się nie potrafią Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1276 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Gеt Out napisał: Zobaczysz uznają nas za świrów psychopatycznych jak będziemy tutaj tak na luzie rozprawiać kwestie życiowe. Już za późno bo myślę że dawno tak uznali Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 44 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Już za późno bo myślę że dawno tak uznali Nie takie sytuacje już odkręcałem, bo to kwestia odpowiedniej narracji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 44 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Spaghetti... napisał: Kurcze, to ja nie wiem z jakimi cienasiami się obdajesz, że bić się nie potrafią Ona się umie bić tak naprawdę więc ich broni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1276 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Spaghetti... napisał: Kurcze, to ja nie wiem z jakimi cienasiami się obdajesz, że bić się nie potrafią Paweł ale że co ja robie z nimi? Oddaje sie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1276 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Gеt Out napisał: Ona się umie bić tak naprawdę więc ich broni. Oooo właśnie dobrze powiedziane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 521 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Paweł ale że co ja robie z nimi? Oddaje sie? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1276 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Gеt Out napisał: Nie takie sytuacje już odkręcałem, bo to kwestia odpowiedniej narracji. To ty będziesz odkręcał bo ja nie dam rady mówić metaforami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 521 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Paweł ale że co ja robie z nimi? Oddaje sie? Miało być zadajesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 357 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Gеt Out napisał: Ona się umie bić tak naprawdę więc ich broni. Kużwa, więc musimy wytoczyć działa przeciwko nim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 521 Napisano 1 godzinę temu Czasami trzeba się poddać i porządnie oddać 🪶 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 357 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Paweł ale że co ja robie z nimi? Oddaje sie? Magda, nie oddajesz tylko zadajesz i dostajesz baty ... na boisku w piłkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 44 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: To ty będziesz odkręcał bo ja nie dam rady mówić metaforami Wszystko kwestia odpowiedniej motywacji i od razu robie bilans zysków i strat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1276 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Spaghetti... napisał: Magda, nie oddajesz tylko zadajesz i dostajesz baty ... na boisku w piłkę Już mi wcześniej to wyjaśniono ale rośmieszyleś mnie a te baty to od kogo? Od tych co sie im oddaję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1276 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, 250GodzinTak napisał: Czasami trzeba się poddać i porządnie oddać 🪶 Jak w zabawie w wojsko w dzieciństwie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1276 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Gеt Out napisał: Wszystko kwestia odpowiedniej motywacji i od razu robie bilans zysków i strat. Nigdy nie robiłam takiego bilansu nawet mając swoją firmę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 357 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Już mi wcześniej to wyjaśniono ale rośmieszyleś mnie a te baty to od kogo? Od tych co sie im oddaję Spoko Ty mnie też, bo myśłem, że mnie masz za brutalnego no bez yay Od tych których dostajesz piłką bramką gol. Przynajmnej umiesz grać w coś innego Edytowano 1 godzinę temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 521 Napisano 1 godzinę temu Jakoś dziwnie się tu zrobiło. Idę stąd odśnieżyć, bo brama zasypana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 44 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Nigdy nie robiłam takiego bilansu nawet mając swoją firmę Bo to moja domena i będziemy się uzupełniać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 521 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Gеt Out napisał: Bo to moja domena i będziemy się uzupełniać. Chroń Boże przed interesami z tobą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1276 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 4 minuty temu, Gеt Out napisał: Bo to moja domena i będziemy się uzupełniać. Ale jak twoja to jak mamy się uzupełniać nie znam się na polskim i tych metaforach i ogólnie to angielski już dla mnie prostszy Edytowano 1 godzinę temu przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 44 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Ale hak twoja to jak mamy się uzupełniać nie znam się na polskim i tych metaforach i ogólnie to angielski już dla mnie prostszy A myślisz że ja się znam i bazuje na improwizacji wtedy . Uzupełniać się w sensie ktoś jest lepszy w czymś i wzajemnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 44 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Chroń Boże przed interesami z tobą Miałaś odśnieżać brama, a Boga nie ma . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1276 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 15 minut temu, Spaghetti... napisał: Spoko Ty mnie też, bo myśłem, że mnie masz za brutalnego no bez yay Od tych których dostajesz piłką bramką gol. Przynajmnej umiesz grać w coś innego Może mam to zależy czy potrafisz zabić muchę czy nie? a od tych to batów nie będzie niestety bo jak wygrywają to udają że zapomnieli jak sie w piłkę gra Edytowano 1 godzinę temu przez Onaaaa 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 521 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Gеt Out napisał: Miałaś odśnieżać brama, a Boga nie ma . W Kanadzie może jest, albo w Tworkach i twojej wyobraźni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1276 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Gеt Out napisał: A myślisz że ja się znam i bazuje na improwizacji wtedy . Uzupełniać się w sensie ktoś jest lepszy w czymś i wzajemnie Jestem lepsza w lepieniu bałwanów. Dziś 3 ulepiłam a jeden byl wyższy ode mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 357 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Może mam to zależy czy potrafisz zabić muchę czy nie? a od tych to batów nie będzie niestety bo jak wygrywają to udają że zapomnieli jak sie w piłkę gra A coś Ty najpierw mi trzeba łąpkę podać, bo inaczej ucieknę Nie udają, tylko Tobie się wydaje, że ich ograłaś, a to nie jest gra w szachy czy warcaby jeśli w ogóle grałaś w takie gry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach