250GodzinTak 874 Napisano Listopad 22, 2025 Czasami trzeba się poddać i porządnie oddać 🪶 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 468 Napisano Listopad 22, 2025 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Paweł ale że co ja robie z nimi? Oddaje sie? Magda, nie oddajesz tylko zadajesz i dostajesz baty ... na boisku w piłkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1460 Napisano Listopad 22, 2025 2 minuty temu, Spaghetti... napisał: Magda, nie oddajesz tylko zadajesz i dostajesz baty ... na boisku w piłkę Już mi wcześniej to wyjaśniono ale rośmieszyleś mnie a te baty to od kogo? Od tych co sie im oddaję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1460 Napisano Listopad 22, 2025 5 minut temu, 250GodzinTak napisał: Czasami trzeba się poddać i porządnie oddać 🪶 Jak w zabawie w wojsko w dzieciństwie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1460 Napisano Listopad 22, 2025 2 minuty temu, Gеt Out napisał: Wszystko kwestia odpowiedniej motywacji i od razu robie bilans zysków i strat. Nigdy nie robiłam takiego bilansu nawet mając swoją firmę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 468 Napisano Listopad 22, 2025 (edytowany) 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Już mi wcześniej to wyjaśniono ale rośmieszyleś mnie a te baty to od kogo? Od tych co sie im oddaję Spoko Ty mnie też, bo myśłem, że mnie masz za brutalnego no bez yay Od tych których dostajesz piłką bramką gol. Przynajmnej umiesz grać w coś innego Edytowano Listopad 22, 2025 przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 874 Napisano Listopad 22, 2025 Jakoś dziwnie się tu zrobiło. Idę stąd odśnieżyć, bo brama zasypana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 874 Napisano Listopad 22, 2025 2 minuty temu, Gеt Out napisał: Bo to moja domena i będziemy się uzupełniać. Chroń Boże przed interesami z tobą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1460 Napisano Listopad 22, 2025 (edytowany) 4 minuty temu, Gеt Out napisał: Bo to moja domena i będziemy się uzupełniać. Ale jak twoja to jak mamy się uzupełniać nie znam się na polskim i tych metaforach i ogólnie to angielski już dla mnie prostszy Edytowano Listopad 22, 2025 przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1460 Napisano Listopad 22, 2025 (edytowany) 15 minut temu, Spaghetti... napisał: Spoko Ty mnie też, bo myśłem, że mnie masz za brutalnego no bez yay Od tych których dostajesz piłką bramką gol. Przynajmnej umiesz grać w coś innego Może mam to zależy czy potrafisz zabić muchę czy nie? a od tych to batów nie będzie niestety bo jak wygrywają to udają że zapomnieli jak sie w piłkę gra Edytowano Listopad 22, 2025 przez Onaaaa 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 874 Napisano Listopad 22, 2025 3 minuty temu, Gеt Out napisał: Miałaś odśnieżać brama, a Boga nie ma . W Kanadzie może jest, albo w Tworkach i twojej wyobraźni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1460 Napisano Listopad 22, 2025 4 minuty temu, Gеt Out napisał: A myślisz że ja się znam i bazuje na improwizacji wtedy . Uzupełniać się w sensie ktoś jest lepszy w czymś i wzajemnie Jestem lepsza w lepieniu bałwanów. Dziś 3 ulepiłam a jeden byl wyższy ode mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 468 Napisano Listopad 22, 2025 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Może mam to zależy czy potrafisz zabić muchę czy nie? a od tych to batów nie będzie niestety bo jak wygrywają to udają że zapomnieli jak sie w piłkę gra A coś Ty najpierw mi trzeba łąpkę podać, bo inaczej ucieknę Nie udają, tylko Tobie się wydaje, że ich ograłaś, a to nie jest gra w szachy czy warcaby jeśli w ogóle grałaś w takie gry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 874 Napisano Listopad 22, 2025 Przed chwilą, Gеt Out napisał: A dowody gdzie , bo słowo nic nie warte. Dojrzewają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1460 Napisano Listopad 22, 2025 5 minut temu, Gеt Out napisał: Kiedy ja bałwana lepiłem ze sto lat temu i właśnie na tym polega uzupełnianie się . Najważniejsze to zrobić kule a nie prostopadłościan Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1460 Napisano Listopad 22, 2025 1 minutę temu, Gеt Out napisał: Od bałwanów jesteś Ty , bo jakiś podział ról wskazany , a ja bym pewnie kwadratowe głowy porobił tym bałwanom. Śmiesznie to brzmi ale spoko mogę być od bałwanów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1460 Napisano Listopad 22, 2025 4 minuty temu, Gеt Out napisał: Bo ja bardziej od cięższych zadań. Dobrej Nocy Magi. By kogoś powalić to ty wtedy. Dobranoc Promyczku 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 468 Napisano Listopad 22, 2025 7 minut temu, Gеt Out napisał: Ewentualnie te głowy bałwanów już ja wrzucę na górę, bo ciężkie A jak ugryzie Ci jabłko i odejdzie, a Ty się nadal żegnasz to co wtedy zrobisz Widmo ? Ja bym poszedł spać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 468 Napisano Listopad 23, 2025 33 minuty temu, Gеt Out napisał: Powiem wtedy że ubrań popilnujesz, bo kręcisz się przy nas jak wujek dobra rada. Kobieta ma Ci ubrań pilnować czy wujek Halo Widmo tu forum kafe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 468 Napisano Listopad 23, 2025 2 godziny temu, Gеt Out napisał: To było pół żartem, bo przecież nikt Ci nie zabroni towarzyszyć nam. Spoko wiem, też żartowałem, od tego jest forum między innymi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1460 Napisano Listopad 23, 2025 4 godziny temu, Spaghetti... napisał: Kobieta ma Ci ubrań pilnować czy wujek Halo Widmo tu forum kafe Kobieta tak upilnuje że rozda te ubrania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 468 Napisano Listopad 23, 2025 40 minut temu, Onaaaa napisał: Kobieta tak upilnuje że rozda te ubrania Pytnanie tylko komu, bo jak biednym to spoko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 239 Napisano Listopad 23, 2025 18 godzin temu, AmeliaF napisał: Ostatnio zostałam okradziona przez jakiegoś faceta z telefonu i portfela. Na szczęście udało się policji namierzyć tego gnojka. Rozmawiałam o tym z psychologiem. Powiedział mi, że mam prawo do samoobrony. Policja powiedziała mi to samo, jeśli w przyszłości wydarzyłaby się podobna sytuacja. Czytałam o kopnięciu w krocze, ale nie wiem, w jakich butach bym musiała być, żeby mieć szansę na ucieczkę. Lepiej jakimiś konkretnymi butami, kolanem, czy po prostu paznokcie porządnie wbić. Proszę kto da radę o odpowiedź, co sądzi. Przepraszam, że przeszkadzam. Polecam w torebce damskiej gaz pieprzowy i paralizator. Paralizator fajna zabawka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 874 Napisano Listopad 23, 2025 30 minut temu, Szon patroI napisał: a jaka pogoda w jukon aktualnie?? Pisał, że zima Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 874 Napisano Listopad 23, 2025 6 godzin temu, Gеt Out napisał: Powiem wtedy że ubrań popilnujesz, bo kręcisz się przy nas jak wujek dobra rada. A gdzie ma się kręcić? Od tego jest forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 874 Napisano Listopad 23, 2025 1 minutę temu, Gеt Out napisał: Nie spinaj się tak bo pękniesz i kilka razy było informowane że żartujeme. Całkiem rozluźniona jestem, tylko Makron przyszedł, a ty od razu od wujków mu nadajesz. Gdzie twoje kanadyjskie maniery? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 490 Napisano Listopad 23, 2025 Dnia 22.11.2025 o 18:37, AmeliaF napisał: Przepraszam, że przeszkadzam. tak mozesz wbic pazury w oczy ale nie wykluwaj galek. mozesz podrpac ale nie do krwi. mozesz tez dziabnąc scyzorykiem ale nie zabic. a poza tym ten telefon to jakas stara nokia.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach