Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wytrzymam pomocy

Zostawił mnie po 3 latach.... Pomożcie nie mam siły

Polecane posty

Zerwał ze mną mężczyzna ktorego bardzo kochałam. Jeszcze 2 tyg temu mówił o wspolnym mieszkaniu, dziecku i zareczynach. Teraz mielismy trudny okres było kilka awantur ale w moim mniemaniu niewaznych. Dzis mi powiedział ze nie chce tak życ szarpac sie, ze za duzo klotni, ze to koniec. To nie pierwszy raz, bo kilka razy mowił ze nie wie co czuje, kiedys zerwał, ale ja bardzo sie starałam go odzyskac i to sie udało. Jestem załamana bo bardzo go kocham, widziałam w nim szanse na miłosc i szczescie a teraz to sie rozpadło :( nie wiem co robic :(

Wyłącz telefon po pierwsze. To ciężka sprawa , przykro mi , ale nie możesz się załamać. Choć szczerze proponuje wypłacz się. Daj upust uczuciom.

płacze od kilku godzin... nie wiem co robic chciałabym go odzykac bo powiedział ze darzy mnie uczuciem ale ze moje zachowanie w ostatniom okresie było nie do wytrzymania... :( boje sie ze wszystko spieprzyłam. Nie wiem jak go odzyskac, na pewno nie poddam sie łatwo...

Nie rozumiem czemu narobil mi nadzieji na cos a teraz tak jednym cięciem wszystko urwał. Powiedział ze woli samotnosc niz taki związek. Wiem ze jak sie kogos kocha to sie mu powinno pozwolic odejsc ale to tak boli.... To był moj pierwszy mezczyzna, jedyny powazny związek. Nie wiem jak postąpic

Gość dobrze że nie jesteście po
ślubie. Co to za głupie tłumaczenie, że twoje zachowanie w ostatnim czasie było nie do zniesienia i on nagle nie wie co czuć?! Niedojrzał chłopak do związku i tyle.

Gość dobrze że nie jesteście po
po ile macie lat?

Byc moze niedojrzały... nie wiem jak mam sobie poradzic z tym bólem... czy walczyc o niego i jak... Kocham go szczerze i to jest najgorsze,ze myslałam ze bede z tym człowiekiem do konca zycia. Nie doceniałam go choc na to zasługiwał. Tak bym chciała cofnąc czas :(

Gość wkurwiona żona
To nie chłopak był niedojrzały to autorka niedorosła do związku. Jak mu robiła jazdy co dzień to nie ma się co dziwić że facet odpuścił. Jeżeli kocha i przechodzi zwykły kryzys sam się odezwie i zaproponuje zdrowe i rozsądne wyjście. Na pewno postawi ci ultimatum. A ty zrobisz jak chcesz. Z tym czy z innym zawsze coś spieprzysz więc lepiej popracuj nad sobą i nie odstawiaj foszków.

Gość PistenBully330
Nie ma co się łamać! Mnie zostawiła "miłość" tydzień temu w piątek a w czwartek jeszcze razem planowaliśmy kiedy będziemy się budować i jak będzie wyglądał nasz dom. Zostawiła mnie dla moje kumpla i to dopiero boli. Pierwsze dni były trudne była ochota zemsty na niej i na nim a dziś rano wstałem pełen energii i zabieram się za swoje pasje na które nie miałem czasu będąc z nia. Dobrze się stało że mnie zostawiła bo po zdradzie nie wiem co bym z nia zrobił a tak jestem dziś pełen szczęścia. Wczoraj poszedłem do niej do pracy bo pracuje w sklepie grzecznie powiedziałem żeby przyjechała po swoje rzeczy gdyż one mi się na pewno nie przydadzą. Wszyscy mi mówią żebym się zemścił a ja mam na to wyj... jestem jak żelazo które się kuje im więcej uderzeń tym człowiek mocniejszy!

Gość nie ty pierwsza na tym forum
ktora pisze ze robila jazdy gosciowi, a ten nagle wszystko ucial. zastanowcie sie nad soba, bo pozniej tu placzecie. Wkurwiona zona- zgadzam sie w 100%