Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Na_krawędzi_ona

Szukam Depresanta

Polecane posty

Gość Na_krawędzi_ona

Hey. Chciałabym tak bardzo poznac cłopaka/faceta wrażliwego który ma problemy podobne do moich, depresję, borderline, nerwice.... By wzajemnie się wspierać, dzielić się problemami, podnosić się na duchu. Czy są tacy ???????? i jak wyłapać??? Bo nie licze by ktoś "normalny" potrafił zrozumieć mój stan umysłu ...."duszy".

Gość don diego
choc bardzo rzadko sie wypowiadam sie na powaznie to Ci powiem teraz jedno skoro masz depresje itp nie szukaj chlopaka podobnego, lepiej poszukaj wesolego ktory w kazdej sytuacji widzi plusy bo jesli znajdzie kogos takiego jak TY to jeszcze sie powiesicie razem lub cos w tym stylu;) Poxdrawiam

Gość Elektronikełe ausf.II
Twoje modły zostały wysłuchane, ale z naszej znajomości nic nie będzie, bo zostało mi się pół roku życia

Gość za dużo analiz :O
dokładnie, nie szukaj podobnego bo się wykończycie szczególnie z borderline

Gość Na_krawędzi_ona
Hmm... Wspomniałam już, że normalne osoby bez psychicznych problemów nie rozumieją, a nawet nie chcą zrozumieć osoby, któa ciagle jest pochmurna, albo coś ją gnębi. Ludzie nie lubią takich osób. A z kolei przy kimś wesołym czuje się jak alien i zazdroszcze, że ktoś potrafi sie tak cieszyć a ja nie. I narasta dołek. Dlaczego mielibysmy sie wieszać we dwoje:) Może właśnie dwie osby które sie rozumieją dałyby radę razem, nadały by sensu swojemu życiu...