Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Polinx

problemy z wypróżnianiem w czasie miesiączki

Polecane posty

Gość Polinx

Witam. ostatnio zauważyłam, że od jakiegoś roku, może nawet trochę dłużej mam problemy z załatwianiem się w czasie okresu. Nie chodzi o siusiu tylko to drugie. Potrafię nie załatwiać się nawet 5 dni ;/ jak próbuję to czuję niewyobrażalny ból, jakbym miała zaraz rodzić. Wszystko jest jakby napuchnięte, ściśnięte i czuję się masakrycznie. Nie dość, że od samego okresu czuję się wzdęta to jeszcze dochodzi to i wgl jak słonica, a brzuch mam jak w 4mies. ciąży. Problem ustępuje wraz z krwawieniem. Poszłam do ginekologa, powiedział, że to normalne i kazał mi pić jakieś ziółka i przepisał tabletki o nazwie tialorid. Mija drugi miesiąc i nie pomaga ;< Nie wiem już co mam robić, to jest nie do wytrzymania. Czytałam o endometriozie, ale ze wszystkich objawów mam tylko to no i obfite krwawienie. Zastanawiałam się nad hemoroidami, ale żeby dawały znać tylko przy miesiączce? Ginekolog robił i usg i powiedział, że żadnej choroby nie widzi, więc nie wiem. Co to może być i jak sobie z tym poradzić. Właśnie mam okres i zwijam się bólu.... ;/

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować