Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona93939993939393

Kurde, załamka :/

Polecane posty

Gość ona93939993939393

jutro jest poprawa kolokwium zaliczeniowego na którą nie zdążę się nauczyć bo dopiero teraz się dowiedziałam, że będzie kilka razy więcej materiału niż się spodziewałam, dopiero teraz babka opublikowała o tym info. Na pierwszy terminie pisania tego kolokwium w ogóle nie byłam bo byłam chora. Mam zwolnienie lekarskie, ale podobno babka mi go nie przyjmie bo powinnam była jej je dostarczyć wcześniej. Ech... powinna być w takim wypadku jeszcze jakaś dodatkowo szansa zaliczenia? (bo jutro mi się nie uda tego zdać) muszę się jeszcze uczyć na inny egzamin, który mam również jutro :/

Gość uiouiuiouio
nie martw sie, i tak po studiach nie ma pracy, ja zaliczylam, uczylam sie, a teraz co? bezrobotna

Gość ona93939993939393
toś mnie pocieszyła... :/ wolałabym żeby ktoś mi odp na pytanie...

Gość ojej ojej
kobieto zyczę Ci abyś w życiu miała tylko takie bzdurne problemy jak TEN.

Gość ona93939993939393
może dla Ciebie wylecenie ze studiów byłoby bzdurnym problemem, ale dla mnie nie! :/

Gość Julka Pitera
co to znaczy dostarczyć wcześniej? z jakiego powodu? co reguluje dostarczanie zwolnień na studiach? widzimisię prowadzącej? czy jest to uregulowane jakimś regulaminem uczelni? jak jesteś chora to chyba normalne że nie lazisz ze zwolnieniem tylko chorujesz... no i zawsze mozesz liczyc na łut szczęścia - moze pytania obejmą akurat materiał jaki masz opanowany?

Gość moj sposob na sukces
ale to prawda dziewczyno, studia nie sa gwarancja pracy! szybciej i lepsza prace znajdziesz po technikum i roznorakich kursach. na twoim miejscu zostawilabym studia i wziela sie za kursy.

Gość kuku bec
www.free.amciu.com Karolina29277 hhh