Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszła kasjerka ha ha ha

Dostałam pracę moich marzeń

Polecane posty

Wiec udalo mi sie pokonac 100 innych kandydatek i od jutra rozpoczynam pracę moich marzeń. Będę pracowała za aż 1600 złoty brutto w jednym z marketów. Głownie w kasie ale będę tez spełniać inne, niezwykle pożyteczne prace. Na kasie będę realizowac moje marzenia pracy z ludźmi oraz zainteresowania matematyczne. Poza tym będę realizowała swoje zdolności plastyczne układając kolorowe towary na półkach i naklejając ceny. Oraz interpersonalne udzielając Klientom fachowych porad na tematy ypu czy dzisiaj mamy swieżą kiszoną kapustę. Pracodawca zapewnia mi opieke socjalna - mamy WC i umywalke z bieżącą woda oraz mydłem i papier toaletowy. Dzięki otrzymanej pensji bede mogła spłacić rachunki za prąd wodę i mieszkanie oraz odłożyc skromna sumke na wakacje, które spędzę z dziećmi na spacerach po pięknych parkach w naszym mieście, gdzie można tez kupic lody albo watę cukrowa na patyku i pidziwiac piękno łabędzi oraz kaczek na stawach. Pozdrawiam Wasza Kasjerka :)

Gość Julka Pitera
:D

Gość chyba w snach
gratuluje i powodzenia

Gość sdfghjkknbv
o jezu ja bym takiej roboty nie przyjeła, naewt bym nie poszła na ten casting

Gość pluję na polszę
🖐️

Gość prezentujesz kretyńskie
poczucie humoru :P

Gość mgr anusia
nie rozumiem dlaczego nie podkreśliłaś cennego doświadczenia w pracy z klientem zarówno zewnętrznym jak i wewnętrznym oraz tego, że będziesz mieć możliwość doskonalenia umiejętności pracy z osobami o różnych oczekiwaniach

no tak, wszystkiego nie napisałam\ale licze na Was w tej kwestii :) Aha - dodam, że jestem po studiach wyższych dziennych i podyplomowych :)

Gość Mgr.
nauczysz sie kraść, kombinować i nienawidzieć ludzi. niestety ale to prawda :-O. to tylko kwestia czasu i twoich zdolności manualnych :-P

Gość Faafafaf
Hhehpowodzenia

Gość edweeee
powinnaś jeszcze podziękować Tuskowi za stworzenie wspaniałego kraju, gdzie masz dach nad głową i kromkę chleba napisac list pochwalny na polityków , że mamy mozliwośc istnienia w kraju nowoczesnym ,zamoznym, zielona wyspa bez kryzysu doceń to

Dlatego dziękuję Panu premierowi że jeżdzi zagranice i robi dobrze dla Polski. Bóg Panu zapłać :)

Gość Faafafaf
A po jakim kierunku..?

Gość pou
studia w dzisiejszych czasach to nie jest wielki wyczyn więc się nie chwal

Gość przyszla kasjerka ha ha ha
jestem po filozofii

Siedząc na kasie naucze się wielu mądrości życiowych sluchając ludzi stojących w kolejce oraz koleżanek z pracy ktore maja tylko szkołę podstawową. Praca nauczy mnie pokory i szacunku dla pracy fizycznej, ponieważ gdyby nie rolnik który sieje zyto, piekarz ktory piecze chleb i górnik który kopie wegiel, umarłabym z głodu i zimna :) Zreszta od prac naukowych są specjaliści, którzy pracują w USA i Anglii. te kraje sa na wyzszym poziomie rozwoju cywilizacyjnego i Polska ich nigdy nie dogoni. Nam Polakom Unia wyznaczyła zaszczytne zadania pracy fizycznej i powinniśmy byc jej za to wdzięczni. Gdyz wyzwoliła Polskę od władzy komunistycznego szatana i daje nam bardzo duże dotacje - również dzięki cięzkiemu wysiłkowi naszego premiera Tuska :)

Gość fallkka33To tylko w Polsce ,
Tylkow {Polsce taka praca to obcjach i dno totalne, bo malo platnaZagranica tu ggzie mieszkam , kasierki na kasach zadowolone usmiechniere zartuja, zadowlone, nikt sie z takiej pracy nie smieje a nawet polki staraja sio to abu pracowac , wiesz 14ezah na poczatek to chyba nie jest zle, a u nas zjada cie jescze, ze pracujesz tak

Gość dzorzdżina
jak powiedzial Władysław Bartoszewski - Polska to brzydka panna bez posagu i tak jak mówisz musi się cieszyć jak ktoś lepszy- inny kraj jej coś zapewnia lub pozwala za wysokich wymagań wręcz nie wypada

Gość joalananna
pogratulowac optymizmu:) bardzo rzadko spotykane zjawisko w tych czasach, w naszym kraju:p no ale szczerze, nie jest jedyna osoba która nie pracy w swoim zawodzie po filozofii...

Gość do fallka 33
A gdzie mieszkasz i ile tam płaca tym kasjerkom? Może tu tkwi sedno sprawy?

w irlandi:)

moj maz w lidlu pracuje ,n a sklepie i na kasiei ma cos ok 16e

i kazt weekend jak pracujesz x2:) za j kda prace placa dobrz nawet na kanapkachm moja siorka 12e

Gość do fallka 33
16 euro na godzinę?

Gość ja tez dostalem
prawie nic nie robie i mam 8 euro/h:)

na czym masz 8??chyba nie wirlandii bo t wiecej jest najnizsza

Gość do wyżej......
piszcie dokładniej bo nie sposób domyślac sie ....

Gość Mgr.
autorka wyrażniem kpi ze swjego szczęścia zawodowego a wy wciągacie się w polemike :-P

Gość Dziwne nie jest
Gratuluję poczucia humoru.Pan Premier bardzo się ucieszy ktoś z Jego pracowników przeczyta Twój post pełen zachwytu:D Zmniejszyłaś bezrobocie i to jest facynujące:D