Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kozakoza97

pomocy ! miłość !

Polecane posty

przez wakacjwe byłam z pewnym chłopakiem, oczywiście zaczeło się od przyjaźni, było iędzy nami rewelacyjnie, miałam pewność do jego uczuć, aż pewnego dnia, dokładnie 8 września , spotkałam się razem z przyjaciółką z moim byłym, i jeog kolegami, i wypiłysmy troche z nimi, nastepnego dnia jeden z kolegów napisał do mnie że niby zdradzałam mojego chłopaka, a on to przeczytał ponieważ miał hasło do mojego facebooka i gadu, i ze mną zerwał, nastepnego dnia spotkalismy sie ostatni raz i od tego razu spotkałam moze go raz na mieście, dalej go kocham, po tych 5 miesiacach od rozstania nie umiem zapomnieć . czasem może pisaliśmy też do siebie, raz on raz ja , dwa miesiace do tyłu napisał mi że nie pojmuje jak mogłam zje*ać ten zwiazek bo było [CENZURA]ście, a ja go nie zdradziłam, wypiłam wtedy dwa piwa ... ostatnio koleżana doradziła mi żebym poprosiła go o spotkanie, też bardzo tego chce, ale boje się że mnie wyśmieje.. co myślicie o tym zaryzykować ? pomocy proszę : C nie radze sobie z tym ..

Gość kuku bec
www.free.amciu.com Karolina29277 bbb