Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawska danusia

Brzydkie dzieci.

Polecane posty

Gość ciekawska danusia

Dlaczego dziisaj rodzi sie tak duzo brzydkich dzieci? :O CZasami matki zamieszczaja tu linki do zdjec konkursowych i najczesciej te dzieci sa wstretne wrecz. Na ulicy tez czesto widuje sie dzieci nie grzeszace uroda. Dlaczego?

Gość ojej ojej
ale ty głupia jesteś. Żal mi Ciebie, widać że twoje życie jest puste.

Gość nfjjn
zawsze takie były- potem wyrastają na ładne

Dla kazdej matki jej dziecko jest najladniejsze,jesli komus sie ono nie podoba to nie,wcale nie musi,ja uwazam,ze nie ma brzydkich dzieci w kazdym mozna znalezc piekno tylko nie kady potrafi je dostrzec.

a mnie sie wydaję iz wszystkie maluchy są piękne... nie ma brzydkich są ładne inaczej...

Gość wiszacy_piesek
kazde dziecko jest piekne dla swojej matki, chociażby nie wiem jak bylo brzydkie ;)))) tobie sie nie musi podobac. a matce sie podoba. co tobie do innych, obcych dzieci. modl sie zeby twoje nie odziedziczylo po tobie urody bo wtedy bedzie tragedia ;P

Gość dkjsdhdhdjf
Autorko a co, masz porównanie z latami wstecz? Ile masz lat, 100? Wiesz jakie brzydkie były dzieci na czarno białych archiwalnych zdjęciach z XIX lub XX wieku? Podobali ci sie chłopcy z czołami szerokimi nak balony i odstającymi uszkami? Tacy sami chłopcy są w latach 20 tych, 30 tych i 40 tych (nóżki jak patyki , odstające uszka i wielkie głowy). Uważam że dzieci są właśnie coraz ładniejsze, mają coraz bardziej regularne rysy twarzy , ładniejsze czoła i kształt głowy oraz całej postury. Dziewczynki też są coraz ładniejsze. Myślę że nie masz pojęcia o tym co piszesz . Jesteś jedną z tych głupich prowokatorek .

Gość ja znam matke
ktora do wlasnego dziecka mowila: N, ale z Ciebie brzydal, uroda nie grzeszysz, wygladasz jak maly swiniak... Dziecko mialo 2latka, nie wiem jak bylo pozniej, ale jesli podobnie, to wysoka samoocene musial miec ten chlopiec... Ja nie uwazam ze moj syn jest najpiekniejszy, bo nie jest, ale jest ladny :)

kazdy ma prawo do krytyki, ja uwazam,ze moje dziecko jest ładne, ale ktos inny moze miec inne zdanie sama nieraz oceniam inne dzieci, a znam kilka przykladów, gdzie dzieci jako niemowlaki i kilkuletnie były naprawde brzydkie, a potem wyrosły na ładne dziewczyny i fajnych chłopakow

Gość To samo powiedziała
sąsiadka z mojego osiedla (starsza pani) bo uważa że dzieci z jej czasów dzieciństwa były ładniejsze i pokazała zdjęcia klasowe z podstawówki i szkoły średniej i jak je zobaczyłam to już się nie odezwałam (na całą klasę może jedna , dwie osoby wydawały się ładne :D ) . Mnie się wydaje że każde pokolenie przecenia swoje czasy, idealizuje je jak i ludzi , tradycje itp więc pewnie autorka jest starszą babką której wydaje się że jej czasy , ludzie i ich uroda były ekstra a rteszta to be tylko że jak skojrzeć na tamte czasy w telewizji czy na zdjęcia to nasuwa się odrazu myśl czemu ci ludzie byli tacy brzydcy :D. Spójrzcie na stare polskie piosenkarki czy aktorki albo piosenkarzy czy aktorów....pięknością nie grzeszą poza tam może kilkoma aktorami. Ludzie kiedyś byli brzydsi i to się widzi więc nie rozumiem autorki.

Gość kaczuuuucha
Niestety to prawda- dzieci teraz sa strasznie brzydkie. I tłuste! Obrzydliwośc! Znam takie jedno dziecko ktore wazy ok 30kg a ma 4 lata... horror! Nigdy nie pozwalam mu sie dotknąc bo sie go brzydze :O wiecznie spocony i lapy mu sie kleja :/ FUJ!

Gość dzisiejsze dzieci
sa tluste, z odstajacymi uszami, zdeformowanymi czaszkami, zezowate. Ja tez czasami ogladam zdjecia konkursowe (SIC!!!) i jestem przerazona wrecz potworkami na tych zdjeciach.