Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koleżanka_pyta

Jak wynająć mieszkanie w Anglii?

Polecane posty

Gość pomocna.
ale mozna wynajac mieszkania na zasilek, w tym problem. ze ma zarobku 1500, zasilkow 1200 i powie a agencji ze ma dochod 2700. nie da się tak niestety.

Gość koleżanka_pyta
Dziękuję za wszystkie pomocne opinie. Jak będzie trzeba, skorzystamy z zasiłków, jednak najpierw musimy dojechać do męża, czyli znowu wszystko sprowadza się do mieszkania którego on nie może/umie dla nas znaleźć

Gość Pomocna_dloon
Gość koleżanka_pyta
No właśnie drogo trochę, ale jak nie będzie innego wyjscia, dobre i to:) Teraz chociaż wiem jak szukać. dzięki serdeczne

Gość Niech popyta
znajomych czy wynajmuja od landlordow jakis. niech go poleca i dadza mu nr tel. Ja tak wynajelam. tez sama pracuje i z agencjami ciezko.

Gość kulwa lapa
1500 funtow to niestety malo na cala rodzine, ja mam 1800 miesiecznie i przez agencje moglam wynajac mieszkanie tylko do 900 funtow za miesiac. Oczywiscie zalezy jeszcze od miejscowosci, w niektorych miejscach jest taniej niz w Reading. jesli juz to poszukajcie na obrzezach jesli maz moze dojezdzac. Powodzenia, nie martw sie, w koncu Wam sie poszczesci i cos znajdziecie.

Gość koleżanka_pyta
Dziękuję za porady i za ciepłe słowa. Jakoś będziemy musieli sobie poradzić. Pa!

Gość gość
Warto zajrzeć na strony polskieinfo.eu. To najbardziej popularny wśród europejskiej polonii serwis, w którym znajdziesz mnóstwo ogłoszeń dotyczących pracy, mieszkania, usług bądź przewozów. Swoje oferty można zamieszczać za darmo i są one bardzo często aktualizowane. Moim zdaniem naprawdę warto.