Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolciaaaaaaafgf

randka :(((?

Polecane posty

Gość karolciaaaaaaafgf

cześć, byłam wczoraj na randce, spotkaliśmy się po raz pierwszy, byliśmy na kawie, potem zaproponował i w końcu zamówiliśmy drinki, po dwa. Spędziliśmy razem prawie 4 godziny rozmawiając. Zapłacił za mnie, nie pozwolił mi za siebie zapłacić, chociaż chciałam, oboje należymy raczej do wyższej średniej, ale jednak jest to zasługa rodziców, a nie nasza, za mnie wyszło prawie 70zł, więc nie chciałam go naciągać, nie zarabia jeszcze więc tak naprawdę zapłacili za mnie jego rodzice i trochę mi z tym głupio było :p , aha ja mam 19, on 21 lat :p. Na końcu powiedział, że było bardzo miło i ma nadzieję, że to jeszcze powtórzymy. Tylko nie wiem czy serio tak uważa, czy to było tak..żeby mi nie było przykro :p w nocy jeszcze mi napisał, że było fajnie, tylko nie wiem...mam wrażenie że może pisze tak z powodu dobrego wychowania? :D kurde, ale mam dylemat :D jakoś po zakończeniu ostatniego związku nie ufam intencjom faceta :D poprzedni z którym się spotykałam był strasznie nachalny, ale przynajmniej wiedziałam że mu się naprawdę podobam :D ten jest fajny i świetnie wygląda, ale nie wiem czy rzeczywiście mu się podobam :D jak myślicie, mówi serio? czy nie chce być niemiły? :D

Gość krolowakafeterjji
wow szczęściara, jakby za mnie tak facet zapłacił na pierwszej randce to bym się nie zastanawiała, na pewno na ciebie leci !! jak facetowi nie zależy to pozwala zapłacić lasce 🖐️

Gość jg ghj bf
ale z ciebie dziecko.. boże.. też mam 19 lat a nie zachowuję się tak dziecinnie jak ty. weź się ogarnij może lepiej i wtedy lataj za facetami skoro nie ufasz im jeszcze? nie każdy okłamuje, a widać że ten może być w porządku i nie ma złych intencji. OGARNIJ SIĘ, bo jesteś irytująca

mysle ze brakuje tylko opisu jaka byla kawa :) niestety kolesiowi sie podobasz i pewnie bedzie chcial druga randke ..pisze niestety bo jakbym mial sie spotkac z kims kto ma dylematy jak Ty to pewnie wolalbym poodkurzac...a nie lubie :P

Gość imoimoimo
ej jak dla mnie to cie polubił. jak mi się dziewczyna podoba to nie ma opcji żeby za siebie zaplacila :p

Gość karolciaaaaaaafgf
kawa była pyszna :D kurcze, bo różne historie się słyszy i już sama nie wiem co mam i wszystkim myśleć :) ale ok, czyli mam wyluzować?

Gość marcin1908
skarbie, sprawa jest prosta: jeśli facetowi się a)podobasz-nie pozwala Ci za siebie zapłacić, b)nie podobasz-płacisz za siebie facet inwestuje tylko w to, co lubi, co mu się podoba także gratulacje: spodobałaś mu się ;)

Gość qwertyytrewqqwerty
a ja rozumiem autorkę bo często zdarza się ludziom nadinterpretacja, polecam film 'he's just not that into you' czy jak to tam szło :D a co do autorki:akurat tu się zgadzam z resztą, chyba wpadłaś mu w oko ;)

Gość karolciaaaaaaafgf
qwerty właśnie nie chciałabym się zaangażować emocjonalnie zbyt szybko, bo może jemu wcale aż tak się nie spodobałam :p no nie wiem, ale skoro większość uważa że jest ok, to może rzeczywiście macie rację :D

Gość qwertyytrewqqwerty
luzik będzie dobrze :)

Gość blebleblebleblebleblebexddd
nie ma spiny, leci jak nic, ja bym tyle za dziunię której nie chcę przeroochać nie płacił 🖐️

Gość karolciaaaaaaafgf
dobra, ale mi nie o chęć jak to określiłeś 'przeroochania' chodzi :p

Gość sebaabgabg!!
nie kumam jest facet który dobrze wygląda, płaci za ciebie prawie 100zł na pierwszej randce chociaż mógłby sobie za to coś kupić albo iść na dzifki, mówi że było fajnie, później jeszcze pisze że było fajnie i się jeszcze zastanawiasz ? jak ja bym tak się zachował to dziewczyna musiałaby mi się EWIDENTNIE podobać :D rozwiejmy wątpliwości jak się pożegnaliście?

Gość karolciaaaaaaafgf
czemu żadna dziewczyna się nie wypowie? :( jakie są wasze doświadczenia? seba ja to wszystko niby rozumiem, ale...nie wiem czy serio tak jest w tym przypadku

Gość loooser<---- :D
chce zaruchać jak nic

Gość aniuashakhuahkuah
nie przejmuj się, z pewnością cię polubił :)

Autorko,jeśli napisał jeszcze w nocy,to znaczy że faktycznie zależy mu na kolejnych spotkaniach; inaczej mogłabyś sobie czekać ;) A jeszcze więcej moze powiedzieć godzina,o której napisał; może tak mu zapadłaś w pamięć (i nie tylko w pamięć),że zasnąć nie mógł? Bądź dobrej myśli :)

Gość karolciaaaaaaafgf
ojej, zgubiłam wątek :p i już odpowiadam, co do pożegnania to najpierw normalnie uścisnął mi rękę, a później tak po przyjacielsku mnie przytulił, żadne tam wylewne pożegnanie :D chyba macie rację i nie jest źle :p

Gość krolowakafeterjji
to widzisz, dobrze jest, kontakt cielesny jak na pierwszą randkę na dobrym poziomie. jest dotyk, ale nie wychodzi na zboczucha. moje gratulacje, fajny facet

Gość oleńkamaleńńka
ja chcę na randkę!!!! niech za mnie ktoś zapłaci 😠