Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chucky0001

66 prezent ! brak zamówionego towaru

Polecane posty

Gość chucky0001

witam wszystkich Czy któraś z Was korzystała może z zakupów za pośrednictwem strony 66prezent ? Ja zamówiłam tam kurtkę , razem z przesyłka zapłaciłam 249zł, a od miesiąca kurtki nie widzę, zakupu dokonałam 5 stycznia :( Czy ktoś z Was był może w takiej sytuacji ? czy komuś udało się odzyskać pieniądze ? poróbuję się teraz zalogować na stronę 66prezent ale niesety nie mogę, nie wyszukuje adresu :) pozdrawiam czaki

Gość chucky0001
tak teraz niestety już to wiem, :( tylko jak dalej sobie z tym poradzić ?

Gość niwniak
i ja zrbilem mala wtope,ze nato nie ma rady a gdzie nasze organy scigania co za tupet w przkretach zeby ich diabli wzieli,skurwiele.

Gość ereerrttty
na biednego nie trafilo. biedny idzie do sklepu i kupuje kurtke za 250 zl, przymierzy i kupi. zreszta za 250 zl to mozna kupic super kurtke w sklepie markowym :O

Dziewczyny idźcie na policję z potwierdzeniem zakupu i przelewu, korespondencją mailową z 66 prezent. Strona istniała kiedyś pod nazwą 66 procent, ludziom oszukanych zaczęli zwracać pieniądze za ich oszustwa. Spróbujcie , myśle, że warto. To jest kradzież waszych pieniędzy.

Gość chucky0001
idę w przyszłym tygodniu na policję i dam znać , może ktoś tez będzie w takiej sytuacji

Gość ludzie to nie myślą wcale
przecież to z 100 kilometrów śmierdzi przekrętem!!!!!!!!!!!!!!! jak można coś kupić w jakimś sklepie i nawet nie sprawdzić opini o tym sklepie

Gość naanaa
Witam, ja mam podobny problem, moja zakupiona sukienka nie trafiła do mnie, ich strona juz nie istnieje ani adres meilowy. Chetnie dołączę sie do pozwu zbiorowego.

Gość jamka23
Witam, ja równiez niestety dałam się nabrać, czekam na przesyłkę od 18 grudnia 2012 a mamy już 26 luty 2013

Gość domibomi
niestety i ja zostalam oszukana i to na duuza sume wiec z mila checia sie dolacze do pozwu.