Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ferenc

dotyczy fejsbuka

Polecane posty

Gość ferenc

witam. mam pytanie. Bo zauwazylam własnie ze na tablicy na facebooku pod naszą aktywnością jest kilka znajomych.. i wlasnie tak patrze ze u siebie i u innych sa to osoby z ktorymi najczesciej sie rozmawia. czy to rzeczywiscie tak jest czy to poprostu jakis przypadek?

Gość ferenc
prosze o odpowiedz

Gość ferenc
ale mnie chodzi o to, ze na tablicy na facebooku jest kilka wybranych znajomych a wyżej pisze " zobacz wszystkich " . i własne kilka tych znajomych to sa osoby z ktorymi najczesciej rozmawiam. I chce wiedziec czy naprawde tak jest czy to przypadek ze akurat one są tam pokazane

Gość takafajnadziewszyna
jest sposób by to dokladnie sprawdzic, kto naczesciej wchodiz na Twoj profil ale to juz z pol roku temu bylo wiadomo jak to zrobic :D

Gość ferenc
Ostatnio cokolwiek zjem, "puszczam" gazy. Kiedyś tak się działo tylko po zjedzeniu czekolady, której spożywam spore ilości. Teraz niemal po wszystkim co zjem. Czy to są wzdęcia? Bo nie czuję jakbym miała "pełny" brzuch, tylko pojawia się skurcz, czasem nie do wytrzymania i... gaz... To jest dla mnie naprawdę krępujące. Brałam espumisan, węgiel i boldoverę na wzdęcia, ale to nic nie pomogło NIC. Wiem, że podstawa to dobra dieta i zamierzam ją zmienić, ale póki co, chciałabym się tego pozbyć.

Gość ferenc
ale mnie nie chodzi o to kto odwiedza mój profil.. tylko o to czy ci znajomi pokazani na tablicy są osobami z którymi ktoś najczesciej rozmawia..

Gość stolcoa panna
Wpsółczuję Ci.Musisz isc do dobrego gastrologa no i przenalizować swoją dietę. Żadnych potraw powodujących wzdęcia :)