Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzelakjaa

apple gold tabletki

Polecane posty

Gość dzelakjaa

Hej :) stosuje ktoś z was te tabletki z octem jabłkowym ? W rossmanie koło 7 zł 30 tab

Gość martinka19
ja pije ocet jabłkowy ale wtedy jak sobie pzrypomne :P) ciagle zapominam a tabletki bralam dawniej ale mialam diete wtedy i schudłam

Gość gość
Stosowałam Apple Gold i szału nie ma... Nic nie schudłam, a wybrałam dwa opakowanie. Trochę częściej odwiedzałam toaletę i tylko tyle... Dodatkowo w trakcie kuracji jadłam dużo jabłek, nawet zaczęłam pić ocet. Rano, na czczo z dodatkiem wody przegotowanej. Masakra okropny smak. Ostatecznie nabrałam awersji do tego owocu, nie tknę nawet szarlotki, która kiedyś była moim ulubionym ciastem.....

Gość gość
Stosowałam Apple Gold i szału nie ma... Nic nie schudłam, a wybrałam dwa opakowanie. Trochę częściej odwiedzałam toaletę i tylko tyle... Dodatkowo w trakcie kuracji jadłam dużo jabłek, nawet zaczęłam pić ocet. Rano, na czczo z dodatkiem wody przegotowanej. Masakra okropny smak. Ostatecznie nabrałam awersji do tego owocu, nie tknę nawet szarlotki, która kiedyś była moim ulubionym ciastem.....Coś mi się wydaję, że w ten sposób prędzej schudnę niż jedząc jakieś tam tabletki. :D

Gość Ewelina

Ja akurat wole Slimunox, kuzynka mi go poleciła i dzięki niemu schudłyśmy obydwie tyle, że cała nadwaga poszła z wiatrem