Gość dzelakjaa Napisano Luty 10, 2013 Hej :) stosuje ktoś z was te tabletki z octem jabłkowym ? W rossmanie koło 7 zł 30 tab Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość martinka19 Napisano Luty 10, 2013 ja pije ocet jabłkowy ale wtedy jak sobie pzrypomne :P) ciagle zapominam a tabletki bralam dawniej ale mialam diete wtedy i schudłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 29, 2018 Stosowałam Apple Gold i szału nie ma... Nic nie schudłam, a wybrałam dwa opakowanie. Trochę częściej odwiedzałam toaletę i tylko tyle... Dodatkowo w trakcie kuracji jadłam dużo jabłek, nawet zaczęłam pić ocet. Rano, na czczo z dodatkiem wody przegotowanej. Masakra okropny smak. Ostatecznie nabrałam awersji do tego owocu, nie tknę nawet szarlotki, która kiedyś była moim ulubionym ciastem..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 29, 2018 Stosowałam Apple Gold i szału nie ma... Nic nie schudłam, a wybrałam dwa opakowanie. Trochę częściej odwiedzałam toaletę i tylko tyle... Dodatkowo w trakcie kuracji jadłam dużo jabłek, nawet zaczęłam pić ocet. Rano, na czczo z dodatkiem wody przegotowanej. Masakra okropny smak. Ostatecznie nabrałam awersji do tego owocu, nie tknę nawet szarlotki, która kiedyś była moim ulubionym ciastem.....Coś mi się wydaję, że w ten sposób prędzej schudnę niż jedząc jakieś tam tabletki. :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zbijamywage_pl Napisano Czerwiec 29, 2018 Z takich ciekawych alternatyw: http://zbijamywage.pl/preparaty-wspomagajace-odchudzanie/preparaty-na-odchudzanie-brzucha-top3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ewelina Napisano Lipiec 10, 2019 Ja akurat wole Slimunox, kuzynka mi go poleciła i dzięki niemu schudłyśmy obydwie tyle, że cała nadwaga poszła z wiatrem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach