Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość makal

do facetów

Polecane posty

Gość makal

czy ktoś jest mi w stanie logicznie wyjaśnić co kieruje moim byłym? nie jestem z nim rok, przez ten rok szarpaliśmy siebie wzajemnie po kolejnej dziwnej sytuacji stwierdziłam, że nie będę się z nim sama pierwsza kontaktować i tak też zrobiłam. Nie odzywałam się 1,5 miesiąca poza 2 smsami z prośbą o zdjęcia. On pierwszy się odezwał wydzwaniał 3 razy do mnie tego samego dnia pytal co u mnie chcial sie umowic na herbatę , wypytuje naszego kolege czy jestem z kims wymysla bzdurne powody by zadzwonić a to czy nie wiem gdzie moze jedzenie zamowic a to numer na taksowke. Przy okazji sie spotkalismy na herbate u niego to strzelal popisy był taki dziwny, pózniej znow sie widzielismy i tym razem był miły. A w miedzy czasie wypisywal mi ze jest z kims a z nikim nie jest. Jakaś paranoja o co temu gościowi chodzi. Jest na tyle słaby zeby sie odciąć na dobre? czy co? pytanie do facetów czemu były nadal sie odzywa nadal pogrywa sobie ze mną w jakieś swoje gry? i czemu jest raz mily raz nie,Zaznaczam ze sie z kims psotykalam on wiedzial o tym i dlatego ten kolega wypytywal ciagle czy ja jestemz tym mowym Były ma 34 lata to chyba wazne:)

Gość fdsfsf
Twój były pewnie miał sporo kobiet?

Gość makal
nie ja bylam pirwsza z ktora byl powaznie a wczesniej jakies tam przelotne

Gość otrufioy
a ty dzieciaku znowu o swoim bylym:) ktory to juz watek? 100, 200, 300 ? ty w ogole mialas jakiegokolwiek chlopaka dzieciaku? :D

Gość makal
a ty widzę ze nadal brak zajec i nadal na tym amym forum nadal tak samo zgorzknialy/a daruj czytaj inne watki a tu sie nie udzuelaj

Gość makal
a ty widzę ze nadal brak zajec i nadal na tym amym forum nadal tak samo zgorzknialy/a daruj i czytaj inne watki a tu sie nie udzuelaj