Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość christina nia

Ile ważą wasze 6miesieczne dzieci?

Polecane posty

Gość christina nia

Moj ma 6,5miesiąca i tydzień temu ważył 9,290kg . Jestem ciekawa jak jest u was ?

Gość bardzo dużo waży
jak na 6,5 m-ca

Gość mój synek ważył 7100g
gdy miał 6 m-cy mając 13 miesięcy ważył 9,5kg a jaki duży urodził się Twój synek?

Gość christina nia
Gdy się urodzil mial 3830g i 61 cm

Gość klasyka na topie
Ale masz grubasa:D ój synek urodził się z wagą 4kg. Jak miał pół roku ważył 7 z kawałkiem i był pulchny. Teraz ma 2 latka i waży 13kg.

No to długaśny był:):)może dlatego wagę teraz taką ma bo rzeczywiście sporo...a karmisz piersią? Czy mm no i ile teraz ma cm?? Mój to był męską wersją "calineczki" w wieku pół roczku zaledwie 6700g...ale on do dzisiaj kruszyna i niejadek....po rodzicach:)

mój, gdy miał 2 lata ważył 11,4 kg

ale moje dzieci mało ważą po mnie;) córka 11 miesięcy, 77 cm wzrostu i 8,5kg pomimo bardzo dużego apetytu;)

Gość christina nia
Moj nie jest grubasem nie jest ulany tłuszczem jest poprostu duży długi i ubity . Niewiem ile ma cm bo go nie mierzylam . Karmie mm ale nawet jak karmiłam piersią to dużo przybierał ,dodam ze w nocy go nie karmie bo całe przesypia od kiedy skończył drugi miesiac. Ja jestem chuda bo ważę 51kg przy wzroście 169cm

hehe to mamy prawie identyczne parametry, bo ja ważę 50 kg przy 169 cm;) a pamiętasz jaka się urodziłaś? ile wzrostu ma Twój mąż?

Gość christina nia
Heh :) ja miałam 3850 prawie tyle co moj synek. Moj ma 179cm

a też byłaś taka długaśna jak Twój synek? bo ja to taki standard dziewczynkowy 3200g i 53 cm;) moja córcia też miała 3200g, ale za to 57 cm natomiast mój mąż ma 191 cm i trochę dziwi mnie, że mój synek jest taki niewysoki, bo że drobny to na pewno po mnie, ale wzrostem, to raczej nieduży pomimo, że urodził się też książkowy 3450 g i 55 cm

Gość christina nia
Tego nie wiem ile miałam cm ale napewno nie 61 ;)

wychodzi na to, że nasza - rodziców - waga i wzrost maja się nijak do tego jakie są nasze dzieci i dopiero w ich dorosłym życiu będzie się można przekonać czy są podobne do nas wagowo i wzrostowo;) dodam jeszcze, że mój mąż urodził się w 42 tc z waga 3100g i 50 cm, a dziś 191 cm;)