Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Brak Pseudo! :(

Która z was ma dobrego męża?

Polecane posty

Gość Brak Pseudo! :(

?

Gość -mandarynkowa-
ja :)

Gość VOV...
ja też...

Gość instytucja małżeństwa jest
przereklamowana 8/10 jest nieszczesliwych jak trafic w te 20%

Gość kobieta po 30 tce
ja mam cudownego narzeczonego.

przereklamowana ja mojego "sprawdzałam" 15 lat dopiero niedawno wzięliśmy ślub, choć to w zasadzie dlatego, że urodził nam się synek wcześniej nie myśleliśmy o ślubie, choć razem mieszkalismy i żyliśmy jak normalne malżeństwo

Gość jak sie ożeni to sie
odmieni stare ale prawdziwe

Gość Większość kobiet
interesuje się złymi facetami bo dają sporo emocji. Dobrych mężczyzn często uznają w swoim mniemaniu za nudnych i stąd tyle gadania, że mężczyźni tacy źli, biją, zdradzają, krzywdzą itp. Gdyby kobiety patrzyły na to czy facet nadaje się na ojca nie zostawałyby samotnymi matkami, jakby patrzyły na to jaki facet ma stosunek do np. seksu bez zobowiązań, wierności itp. nie byłyby w większości zdradzane itp. No ale cóż kobiety patrzą na takie przyziemne rzeczy i wartości jakiemi kieruje się mężczyzna w życiu to ich nie interesuje.

Gość -mandarynkowa-
mój po ślubie zmienił się.. tylko na lepsze :) jestem szczęśliwa.

Gość Tiaa-aaa-aaa
Ja mam :-)

Gość henk1
A jakie ma spełniać kryteria aby zakwalifikował się do tego dobrego ?

Gość zenekkkkkdf
Ankiete robisz? Myslisz,ze ktoras ci sie przyzna,ze sama jebie w domu i jej maz to patafian?

henk1 Jak dla mnie ważne jest, że mąż mnie szanuje, że w trudnych sytuacjach zawsze mogę na niego liczyć. Dba o dom, o mnie i synka. Rodzina jest dla niego na pierwszym miejscu. Nasz związek jest dlatego dobry, że my po prostu lubimy się nawzajem, lubimy razem spędzać czas wolny, ale też mamy czas na własne hobby, zainteresowania, które nie zawsze są takie same. Teraz jestem na macierzyńskim, ale jak pracuję nie gorzej niż ja (a może nawet lepiej) zajmuje się domem. Facet i do tańca i do różańca.

Gość popycham marlenke
Większość kobiet interesuje się złymi facetami bo dają sporo emocji. Dobrych mężczyzn często uznają w swoim mniemaniu za nudnych i stąd tyle gadania, że mężczyźni tacy źli, biją, zdradzają, krzywdzą itp. Gdyby kobiety patrzyły na to czy facet nadaje się na ojca nie zostawałyby samotnymi matkami, jakby patrzyły na to jaki facet ma stosunek do np. seksu bez zobowiązań, wierności itp. nie byłyby w większości zdradzane itp. No ale cóż kobiety patrzą na takie przyziemne rzeczy i wartości jakiemi kieruje się mężczyzna w życiu to ich nie interesuje. x Kolejny nieudacznik :o A nie wpadłeś na pomysł, że są też faceci dobrzy, przy któych nie sposób się nudzić a jednocześnie dobry partnerzy do zycia ? No ale ja bym wolała tego "złego" niż "idealnego" autora powyższego cytatu

miodziolanka zgadzam się w pełni z Tobą. Mogę dodać , że mam wybuchowy charakter , a mój dzielny mężczyzna woli przemilczeć niektóre rzeczy , podczas gdy ja nagadam się trzy godziny. I co niedzielę rano robi mi pyszną kawę :) nie mówię , że ciągle tylko "kochanie , skarbie , słonko" dla mnie liczy się jego szacunek wobec mnie , pomoc w domu. Jest mi dobrze i tyle. Nie ma ideałów.

ja mam bardzo dobrego męża, az sobie czasami mysle co ja takiego zrobiłam ze na niego zasłużyła ;)

Gość Większość kobiet
popycham marlenke x Kolejny nieudacznik A nie wpadłeś na pomysł, że są też faceci dobrzy, przy któych nie sposób się nudzić a jednocześnie dobry partnerzy do zycia ? No ale ja bym wolała tego "złego" niż "idealnego" autora powyższego cytatu 0 Prawda w oczy kole? Wystarczy posłuchać tego waszego jazgotu jak to każdy facet zdradza, każdy ruchacz, każdy nadużywa alkoholu itp. Facet nie zmienia się od tak. Najczęściej jest taki od samego początku tylko jakoś tego nie dostrzegacie albo nie chcecie dostrzegać. Ponadto nie jestem jak piszesz idealny. Mam swoje wady. Ale na pewno nie zachowałbym się tak jak faceci kobiet co tak ciągle pioczą na mężczyzn jacy to oni źli.

to nie jest tak ze faceci sa zli, nikt tak nie twierdzi. Kobiety tez nie sa aniołkami. Zeby wszsytko bylo jasne mowie o sobie i o swoim małżenstwie ;) hehe