Gość chce się pouczyć Napisano Luty 10, 2013 może ktoś z Poznania mógłby polecić jakąś dobrą szkołę jezykową w przystępnej cenie? albo jakiegoś sprawdzonego korepetytora z j.niemieckiego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PiernikowaDama 0 Napisano Kwiecień 20, 2022 Jeśli ktoś nadal by poszukiwał dobrego nauczyciela niemieckiego z Poznania to osobiście polecam Niemiecki z Pasją, Pana Tomasza Zalewskiego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karolcia19125 0 Napisano Maj 18, 2022 Ja również polecę Niemiecki z Pasją który jest prowadzony przez Pana Tomka! Dzięki Niemu szybko uporałam się z wszelkimi brakami w nauce tego języka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jaworka 0 Napisano Czerwiec 29, 2022 Miałam duże problemy ze zrozumieniem samych podstaw języka niemieckiego, dzięki pomocy Pana Tomka z łatwością nauczyłam się nawet najbardziej dla mnie pokręconych rzeczy, polecam Niemiecki z Pasją! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mikaaa1980 0 Napisano Lipiec 20, 2022 W Niemiecki z Pasją, u Pana Tomka, nie dość, że szybko nauczysz się języka to jeszcze nie przepłacisz! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach