Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qwertyytrewq

mam problem z facetem- znalazłam cos w historii wyszukiwarki

Polecane posty

Gość qwertyytrewq

Czesc. Na poczatku chcialabym zaznaczyc ze szukam konkretnej pomocy. Znalazłam u faceta w historii wyszukiwarki strony- typu anonse towarzyskie itp i wygląda na to, że moj facet mailuje z tymi babkami... mianowicice chciałabym się dowiedzieć, co w tch mailach jest, ale niestety, po kliknieciu źródla nawet nie znam adresu maila co dopiero hasła...-choc ostanio wpisałam źródło notki i wyszedł mi chyyba login- teraz zostaje problem hasła- jak je zdobyc? Czy sa jakies programy sledzace to co robi partner na komputerze, jak moge dostac sie do tych maili?? Bardzo mi zalezy...

Gość hakier91
Nie ma takich programów, tzn są, ale każdy antywirus je zaraz blokuje i wrzuca do kwarantanny. :classic_cool: Za jedyne 1500 zł mogę Ci podać hasło do maila twojego faceta. Myślę, że to niewygórowana cena. :classic_cool:

Gość weryfikatus
Musisz poczytać, nikt Ci nie powie takich rzeczy :(

Gość scsdaas
sa takie programy poszperaj w necie

Gość rohhasinnka
ja nie umiem ale moj znajomy umie nie wiem jak to sie robi ale jest to mozliwe :) tu ci nikt nie pomoze bo zazwyczaj nie wiedza

Gość 4444444444444
Mam program ze nawet bedziesz widziec jakie strony bedzie ogladac twoj facet i wszystko na twoj email zostanie ci przeslane 500zl moge sprzedac

Gość znowu 10 osób pisze..,,,
moze wcale z nimi nie mailuje tylko zdjecia oglada :D schudnij, zacznij o siebie dbac,nie gderaj ciagle o tym samym to nie bedzie ogladal czy mailowal z innymi zamiast go sledzic.