Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czerwonasukienka

Tycie po odstawieniu papierosow..

Polecane posty

Gość czerwonasukienka

witam :) mam pytanie i prosze o szczere powazne odpowiedzi z gory dziekuje!:) ile przytyliscie po rzuceniu palenia papierosow i w jakim czasie???? aha jeszcze jedno czy to prawda ze papierosy powoduja szybsza przemiane materii ??? a po odstawieniu ona sie spowalnia ?

Gość nowa nienowa
Przytyłam ok.11kg. Nie jestem w stanie stracic, pomimo diety i treningu ( siłownia, jogging 5x tydz. po 1 h), pomomo cięzkiej, fizycznej pracy. Do d.upy z tym niepaleniem. :(

Gość sajonara
ja nie palę od 1. 01. 2013 r nie przytyłam, bo kontroluję się. spowalnia? - raczej nie, to tylko złudzenie

Gość sajonara
nowa nienowa - pewnie coś przeoczyłaś, bo to nie jest możliwe, aby dieta i ćwiczenia nie pomogły. a skąd te 11 kg się wzięło? chyba nie z diety i ćw.

Gość w ciągu dwóch tygodni
przybyło mi 4 kg - ale i tak ciągle jeszcze niedowaga, tylko co byłoby dalej? Możliwe, że doszłabym do jakiejś właściwej wagi i już. Nie jadłam więcej - raczej mniej, bo gdy palę - to "zagryzam" czymś smak papierosa. Natomiast najgorsze było to, że nie mogłam się wypróżnić - i głównie z tego powodu wróciłam do palenia.

Gość wredniucha10
ja nie palę od roku - wrzuciłam prawie 15 kg bo nie mogę opanować apetytu

Gość sajonara
do w ciągu 2 tygodni.... - a ile trwałaś bez nałogu? bo u mnie wypróżnianie było też problemem, ale to tylko dlatego, że mało piłam. potem wszystko się unormowało.

Gość czerwonasukienka
dzieki za odp :) ja wlasnie rzucilam bo chce przytyc mam straszna niedowage wzrost 165cm waga 43kg co mam robic aby jak najwiecej przytyc????

Gość czerwonasukienka
mi by sie przydalo z 20kg :) mam nadzieje ze przytyje...

Gość nowa nienowa
Sajonara - nie wiem , po prostu nie wiem..... Przytyłam i nie chudnę. Nie wiem, dlaczego nie chudnę. Do fajek nie wroce, ale gdybym wiedziała wczesniej,że będę wyglądać jak spasiona świnia, to w zyciu bym nie rzucała.

Gość Ale masz problem!
Przytyłam 18 kg. i ciężko mi było pozbyć się tych kilogramów mimo ćwiczeń i diety.Niestety po dziewięciu miesiącach wróciłam do palenia wszystko wróciło do normy.Waga diametralnie spadła, nie jestem już ospała, duuuużo lepiej się czuję i jestem zadowolona że stałam się laska nebeska, nie tak jak dawniej otyła krowa:D Nie jestem gotowa na rzucanie palenia i dobrze mi z tym

Gość czerwonasukienka
ehhh mowisz ze wygladalas jak krowa a ja wygladam jak anorektyczka :/ ehh tak bym chciala juz miec te 20kg wiecej ;) mam nadzieje ze przytyje bo jak nie to chyba sie nie zle wkurze i zaczne znowu palic

Ja tez chciałam strasznie przytyć ale tak do 5-8 kg. Waga - 43kg. Wzrost - 160 Zaczęłam palić ale mi to nie odpowiadało bo byłam nie pełnoletnia i moja mam nie wiedziała o tym więc musiałam się ukrywać. Po roku czasu postanowiłam rzucić, bałam się że nie dam rady ale udało mi się nie pale już rok ! Ale niestety nie przytyłam :( Może to dlatego że za krótko paliłam, nie wiem.

Gość w ciągu dwóch tygodni
tak jak piszę - dwa tygodnie. Po prostu kilka dni bez toalety, (potem przy pomocy różnych wspomagaczy) - były nie do zniesienia.

Gość czerwonasukienka
dziekuje dziewczyny za wiadomosci :) mam nadzieje ze przytyje ;) jak nie zapomne to napisze czy mi sie udalo ;):) prosze oczywiscie o inne wiadomosci Pozdrawiam.