Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wariatka jeszcze tańczy

NIEKOMPETENCJA PRACOWNIKÓW !!!! NISKA PENSJA = BRAK IDENTYFIKACJI Z MIEJSCEM PRA

Polecane posty

Gość wariatka jeszcze tańczy

byłam wczoraj w galeri , nie lubię tam bywać ale musiałam , na pierwszy ogień p[asmnanteria - taśma do podwijania spodni , pyam jak to działa ,nie wiem ... stoisko z e-papierosami , pytam a jak się wlewa tutaj płyn ,, eee nie wiem ale chyba to się odtyka ,a może mi pani pokazać pytam , eee no nie bo jak zniszcze to co , trzecia sprawa , kawa - prosze parzoną , mleko osobno , za cukier dziękuję , dostałam białą z expresu , cukru pan nie podał -chociaż tyle...stoisko z grami planszowymi , pan nawija przez tel , ja stoje patrze ,on nawija , dobra postoje , po kilku minutach słyszę czułe pa i uprzejme słucham panią , od ilu lat ta gra pytam , a skąd ja mogę wiedzieć ,nie pisze .... ręce cycki opadają ,czemu tak jest ? jateż pracuję za niską pensję ,ale wiem o co w branży chodzi

Gość może chdodzić nie tylko o pens
ję, ale pewnie też o ogólnie atmosferę w pracy. Jeśli co chwila słyszą, że mogą wylecieć bo coś tam, to wcale ich nie motywuje a wręcz przeciwnie. Po co się starać, skoro nikt tego nie doceni a pracę za 1000 zł można znaleźć gdzie indziej?

Gość Fall
"Po co się starać" jak ktoś się nie stara w swojej pracy to niech nie narzeka jak jest klientem