Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MonikaZBydg.

Pomocy! Gdzie jechać w lipcu za 3500Pln.?

Polecane posty

Gość MonikaZBydg.

Dzieci chcą nad morze i nie chcą się nudzić-ratunku!

Gość MonikaZBydg.
No i mam jeszcze jedną przeszkodę nie do pokonania to ma być całe dwa tygodnie 14dni bez kosztów paliwa 3500zł Pomoże mi ktoś? Mi się zdaje że to niewykonalne! Jedno dziecko ma za darmo malutkie jest drugie ma 3lata i dwoje dorosłych ludzi razem 4 osoby ale jak 3 możńa liczyć. Ma być bałtyk-przecież tam niczego nie idzie w tej cenie znaleźć. Najlepiej żeby były te dwa posiłki dziennie w formie bufetu-nierealne za te pieniądze.

Gość znowu 10 osób pisze..,,,
za granica jest taniej niz w polsce.mysle ze smialo nad morze czarne mozna sie udac przynajmniej gwarancja pogody. ew. ukraina. wczasy w polsce to strata czasu plaze pelne pogoda rzadko. niby blizej ale jak doliczysz mandaty z fotoradarow to wyjdzie podobnie nie ma wczasowicza ktory by nie dostal mandatu z fotoradaru w cczluchowie czy czaplinku :D

Gość MonikaZBydg.
:D O jakże bliskie jest mi to co do mnie piszesz Ja niechętnie nad ten bałtyk , a jak widzę te ceny to już czuję to napięcie te nerwy jak pogody nie będzie już czuję tą frustrację i niechęć by się dobrze bawić ale nie ma cholera odwagi jechać za granicę- Własnym autem nie chce dalej niż te 800km w obie strony robić bo nie wyszły mi plany i nie kupiłam nowego i raczej już w tym roku nie kupię Starym sie nie odważę wyjechać z kraju Samolotem boję się latać a wycieczki z biura nie kupię bo boje sie że już z niej nie wrócę.

Gość MonikaZBydg.
Nigdy nie byłam w ukrainie - bezpiecznie tam? Jakie ceny? Gdzie tam jechać?

Gość MonikaZBydg.
Właśnie z ciekawości wpadłam na jakiś hotel w odessie i za 14 dni wyświetliło 15 000 Jeszcze drożej niż u nas:D

to zamknij się w wybetonowanej piwnicy(na wypadek ataku lotniczego) jak sie tak wszystkieog boisz :D samochodem sie faktycznie nie oplcaca jechac spotkalem raz w rumunii polakow ktorym sie zepsul samochod i niewesola perspektywa :D no chyba ze ten kraj sie nieco od tego czasu ucywilizowal ale watpie bo romowie w polsce jak kradli tak kradna :D . mozna kupic bilet(sam) w biurze podrozy na przejazd tam i z powrotem. tanei linie lotnicze powinny tez latac do bulgarii. na pewno na ukraine mozna doleciec. co do ukrainy wlasnym samochodem mozna smialo jechac tam nie ma fotoradarow jedziesz ile chcesz jak zatrzyma cie policja to od razu ci powiedza ile chrywien potrzebuja :D jezykow obcych znac nie trzeba ogolnie przyjazny kraj dla polakow. no i mozesz wykupic wycieczke po ok. 1100zl(bulgaria,ukraina) od doroslego i wwszystko masz z glowy a do ciapatych w tunezji powinny byc w podobnej cenie ale tam to faktycznie moga cie zabic wiec jak jestes taka bojazliwa to lepsza europa.

Gość kasia kasia kasia
leć do turcji 2, 5 H w samolocie tanio i dobre jedzenie, czesto All inc dzieci często ..do jakiegos wieku płaca tylko 90 pl za samolot poszukaj na str. wezyra

nie wiem jak ty szukalas ale tam jest tanio jak barszcz :D najbardziej luksusowa wizualnie knajpa w samym rynku we lwowie obiad cena w przeliczeniu na polskie 15zl. paliwo 4,5zl. lapowka dla policjantow 23zl bo wiecej hrywien nie mielismy i byli zadowoleni. bylem w tamtym roku ceny byly wyzsze niz teraz bo to bylow czasie euro. do przemysla mozna pociagiem granice przechodzisz pieszo i zaraz za nia masz busy po jakies kilka zlotych jedzisz nimi do dworca na ukrainie np. we lwowie i tam dalej pociagiem gdzie chcesz. pelno autobusow z polski jedzie na ukraine w okresie letnim na pewno beda do miejscowosci wypoczynkowych. mozna leciez tanio ale chyba nie bezposrednio z polski wiem ze jakos tam latali z polski przez dortmund albo oslo i wychodzilo po 199zl za bilety tam i z powrotem do kijowa z katowic lub gdanska. do kijowa jest pociag z warszawy itd. nie znam sie na rozkladach woel wiecej zaplacic i niech jakies biuro to za mnie zalatwia ale na pewno da sie tam tanio jechac.

Gość MonikaZBydg.
No dobra ale tłumaczę raz jeszcze nie ma terenowego auta a to co mam nie nada sie na dalekie podróże Ukraina jest jeszcze bardziej dziurawa więc nie chce przygód. Samolotem może i bym poleciała ale to byłby mój pierwszy lot i tak jakoś nie ma odwagi wlec się z małymi dzieći bez doświadczenia które wy macie i dlatego mnie nie rozumiecie Biurom podróży nie ufam

ja ostatni raz nad polskim morzem byłam 2 lata temu i powiedziałąm że nie pojadę bo nie będę się wkurwiać. W lipcu zamówiłąm dla mojej mamy i mojej córki 4 letniej turnus w ośrodku w Darłówku. Pokój 2 osobowy, całodzienne wyżywienie, codziennie animacje dla dzieci, plac zabaw, sala zabaw w budynku, teatrzyki, konkursy, ośrodek przy plaży w lasku. Za 2 tygodnie 2.200. Tańszego ośrodka z tyloma atrakcjami dla dzieci nie znalazłam. http://www.jantar.darlowko.pl/ dzieci do 3 lat gratis. Potem jedziemy za granicę, bo po raz kolejny polskie morze mnie zawiodło na maksa.

heh, jak Cie czytam to nauswa ni sie taki wniosek, ze koniecznie chcesz by ktos Ci odradził wyjazd:D nad morze? - z pogodą ciężko, ja w tym roku pojechałam na spontan ale zabuliłam za nocleg (za 5 dni-ponad 2000)w Łebie, bo na takich na dziko najlepiej się zarabia, ale coz taki kaprys mielismy za granicę w takiej kwocie? - nie wiem czy realne, niech ktos inny sie wypowie

za granicę nie realne za 3500 zł, no chyba ze pierwsze dziecko nie ma 3 lat skończonych, to może może, w jakimś gorszym hotelu i tylko w opcji HB a nie all inc.

teneryffa, ja mam duze wymagania jesli chodzi o wyjazdy, ale czasem slyszy się ze ludzie jeżdza tanio

Gość mieszkam nad morzem
mysle,ze znajdziesz jakies mieszkanko moj kolega znalazl w tamtym roku w Kolobrzegu za 120zl za dobe.tyle,ze w centrum 2 pokoje,lazienka,aneks kuchenny,piekarnik,pralka,telewizor do morza 15min na dole market

ja z wiekiem też się stałam bardziej wymagająca, ale jak nie miałam dziecka to jeździliśmy z meżem za granicę za 1500 zł od osoby na HB. Wiec być może za 3500 zł coś by znaleźli, jakąs Tunezję lub Egipt w hotelu *** lub ****. Nie mówię że nie. Oczywiście pod warunkiem że za dzieci małe opłaty. Bo np. my w tamtym roku za córkę 3,5 letnią płaciliśmy 1600 zł ...

Gość mieszkam nad morzem
http://www.eholiday.pl/noclegi-ve8757.html zobacz to lokalizacja dobra bo wiem gdzie to jest wczesniej zarezerwujesz i na dluzej to zejda z ceny sniadania i klacje sami bedziecie robic obiad sami albo gdzie na miescie-znajdziesz za 15zl

bo to zależy gdzie jedziesz, my w tym roku opłaciliśmy all , a z obiadu może z 2-3x korzystalismy, bo przeleżeliśmy na plaży lub jakiś atrakcjach dla dziecka, a wiec bylo wziąć HB poza tym na niektórych kierunkach nie ma zniżek na dziecko, moj w tamta zima mial 11 lat i 100% a w wiekszisci jest znizka do 12

Gość a ja mam inne zdanie
trochę ciężko będzie w tej kwocie, a na ile czasu chcecie wyjechać? atrakcje dla dzieci dosyc drogie sa nad morzem, moj ciągle chciał na skutery wodne, jakies zelki codziennie, quady, loterie, poszło 4000 na tydzień za 3 osoby w tym obiady i sniadania w restauracji, my piwkowanie i drinkowanie...kasa idzie

Gość drjabol
dupy na raki nowobogackie świnie

Gość bezimienna***
jak wynajmiecie pokoj a nie caly domek dla siebie to dacie radę

a ja mam inne zdanie autorka ma małe dzieci, starsze 3 lata - także atrakcje typu skutery wodne ją obejdą. Powinna szukać miejsca gdzie będzie plac zabaw + chociaż jakiś pokój zabaw pod dachem w razie niepogody - co jest bardzo prawdopodobne :) she no_name ---- no własnie zalezy w jakim wieku dziecko, bo jak kilkulalatek to dobrze aby w środku dnia trącił jakąs zupkę chociaż a nie czekał do wieczora na obiadokolacje. Poza tym w all dla mnie najważniejsze są napoje. Ja w tamtym roku dodatkowo szukałam takiego hotelu żeby była polska animacja w ciągu dnia i zjeżdżalnie dla dzieci.

Gość Hjkiuytr
my 3 os rodzina dziecko 5lat tyg pobyt nad mozem w sierpniu wyszedl nas 2 tys wlacznie z paliwem i na niczym nie oszczedzalismy polecam miedzyzdroje lub darlowko.

jasne, a dla nas drinki i owoce kiedy mamy ochotę, bo na wyjazdach sobie nie załujemy:D oczywiście napoje dla dziecka jak najbardziej,a owoce w niektórych krajach sa strasznie drogie wiec opłaca się wziąć all-a i miec na miejescu

teneryyfa, w jakim kraju mieliście polskie animacje? Egipt?, bo my jeszcze ani razu nie trafilismy na takie

Gość MonikaZBydg.
Teneryfa dzięki za dobre chęci ale rzeczywistość jest bezlitosna mówię Ci! Ten pakiet promocyjny nie obowiązuje w miesiącu lipcu -przekonasz sie jak wejdziesz w tą ofertę-reklamy jak zwykle tak i w tym przypadku kłamią i mamią Pani z recepcji już mnie podłiczyła i wyszło jej około 5000-nie całe ale prawie. Cholera wszędzie drożyzna daję słowo!!

Gość MonikaZBydg.
Szukam już dłuuugo i naprawdę wszystkie oferty mają jeden wspólny mianownik-cena około 5tysięcy A ja dysponuje kwotą 3500